Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi az, amit feltétlen vegyek...

Mi az, amit feltétlen vegyek meg neki?

Figyelt kérdés
Hazahoztam egy kiscicát, de az alap dolgokon kívűl alig tudok valamit a macskatartásról. Orvoshoz nem vittem, mert nem látszik betegnek és állítólag nem feltétlen muszáj. Vettem neki féreghajtót és bolha ellen is veszek neki kedden valamit. Mit kell még feltétlen megvennem neki? (táp, fekhely, hám, stb már megvan)
2010. okt. 29. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Keríts valamit, amin a karmát tudja majd koptatni, különben ki fogja kezdeni a bútort. Orvoshoz igenis el kellene vinni, nem csak a féreghajtás miatt, hanem mert meg kell majd kapnia az első oltását. Nem tudom, mennyi idős és mekkora a súlya, de 1 kiló feletti súlynál már az ivartalanítás is aktuális. Egyébként sok más nem kell, csak a szeretet és türelem, azt meg nem pénzért adják...
2010. okt. 29. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Valami játékot is vehetsz neki,bár nem muszáj,az is jó ha csinálsz neki vmit ami felkelti az érdeklődését...
2010. okt. 29. 14:03
 3/7 A kérdező kommentje:

"Valami játékot is vehetsz neki..."

A játék a "stb"-ben benne van.

2010. okt. 29. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Cicaalmot is vettél gondolom, és benne van a stb-ben. :)

Esetleg még így a tél beköszöntével egy kefét is vehetsz (a cica bundájának sűrűségétől függően milyen), hogy kikefélhesd a hullandó szőrt a bundájából. Karácsonyra vehetsz neki egy márkás és ízletes kaját amit a boltban lehet kapni, biztos örülne neki. ^^

Amúgy nem kell semmi extrára gondolni, amíg törődsz és játszol a cicáddal nem fog unatkozni.

2010. okt. 29. 15:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, almot már vettem, illetve anyum vett valami nagyon alja minőségűt... -.- Kedden abból veszek is valami jobbat.

Kefét? :D Ez eszembe se jutott...nem olyan nagy a bundájuk, de majd fogok. =) Ismerősöm állatos boltban dolgozik, az biztos tudja, hogy milyent érdemes venni.

2010. okt. 29. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Milyen macsek?Mert ha pl. rövid a szőre pl. házimacsek akk nem kell kefe,tök felesleges!!
2010. okt. 29. 16:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát az egyik határozottan házi, a másikat nem tudom :/
2010. okt. 29. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!