Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol van az igazság? Se kutyám,...

Hol van az igazság? Se kutyám, se macskám, miért én szedjem a szomszédaim macskáinak az ürülékét?

Figyelt kérdés

Közel 60 évig volt kutyánk, mindig egy, mindig puli. Ahogy az utolsó elment, úgy gondoltuk utazunk inkább és nem vállalunk a továbbiakban felelősséget.

Soha nem szedtem annyi szart, amióta nincs kutya a háznál, mint most. 5-6 macska a szomszédból, a távolabbi szomszédból hozzám jár piszkítani. Imádom az állatokat, sem megmérgezni, sem meglőni, sem egyéb más módon nem tudnék ártani, hisz vallom, hogy NEM a macskákkal van a baj, hanem a gazdáikkal. Vendéglátásból, szoba kiadásból élek, így hatványozottan kellemetlen a dolog, hisz kicsi gyerekek is megfordulnak nálunk nap mint nap.

Nem gondolom, hogy nekem kellene védekeznem, de meggyőződésem, hogy a kisállat tartóknak kellene gondoskodniuk a cicák szökésének megakadályozásáról, BÁRMIVEL. Szobában tartani őket, akár megfelelő kerítéssel védekezniük az elkóborlásuk ellen, stb. Mik a jogaim és lehetőségeim ez ügyben nyilvánvalóan állatkínzás nélkül... Mit szólnának a cica barátok, ha az én (nem létező) kutyám hozzájuk járna minden nap üríteni, vagy ha nem a kutyám, hát én... Örömmel szednék a szart minden nap? Kétlem... Hogyan tovább békességben?

máj. 24. 22:17
1 2 3
 21/22 NTBS ***** válasza:
28%

Kell egy kutya.

Nem lesz gond.

máj. 31. 15:30
 22/22 A kérdező kommentje:
21. Igazad lehet, de az én koromban már (felelősen gondolkodva) inkább utazok, kikapcsolódok, mint sem lekötelezem magam másfél évtizedre. Mert én valóban felelősen gondolkodok.
jún. 1. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!