Az asztalon hagytam a pénzt reggel kikészítve, mire hazaértem hűlt helye volt. Lehetséges hogy a macska eljátszotta?
Figyelt kérdés
máj. 24. 12:35
2/15 anonim válasza:
Még múltkor rendelt magának valamit a neten, és most kifizette a futárnak.
Vigyázz a bankkártyádra!
3/15 anonim válasza:
Hát persze hogy lehetséges.tuti rendelt is belőle magának valami kaját
4/15 anonim válasza:
Tudjátok, hogy mi a szomorú? Hogy a kérdező ezt valószínű, hogy komolyan gondolja. 😟
5/15 anonim válasza:
Szerintem csak trollkodik, max kisgyerekek gondolnák komolyan, akik még nem tudnak írni és olvasni. 5 évesen én is könyörögtem Buksinak hogy szólaljon meg ha tud beszélni, köztünk marad. Szerintem aranyos.
6/15 anonim válasza:
Mondjuk magyarázatot nem kaptunk. Az "eljátszotta" jelentheti azt is, hogy a helyéről el, mármint pl. hogy bepofozta az ágy alá, ami egy cicánál elképzelhető.
7/15 anonim válasza:
Amúgy simán lehetséges. Édesapám munkahelyén van több macska is, az egyik szétszaggatta az elöl hagyott bankjegyeket.
8/15 anonim válasza:
Kis kedvenced titkos élete. Összeállt a haverokkal és toltak egy cicapókert.
Ha a kérdés komoly, simán lehet hogy lepofozgatta a pénzt.
10/15 anonim válasza:
Nézted az asztal környékén? Nem tudja túl messzire elpofozgatni, a szétkarmolásnak meg lenne nyoma, megenni meg nem szokták. A macskák amúgy meg nem használnak pénzt, cicapókerhez sem. Nincs szükségük rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!