Macskák és a gabona?
Nézegetem a belépő szintű prémium tápokat. A legtöbb esetben fel van tüntetve hogy cukortól, szójától, mesterséges színezékektől és hasonlóktól mentes. De mi a helyzet a gabonával? Csak pár esetben láttam feltüntetve hogy gabona mentes, ott pedig mintha kifejezetten érzékeny gyomrú cicáknak szánt táp lett volna az, amiben nincs.
Több helyen hallottam és olvastam is ezt a vélekedést, hogy a gabona nem való a macskáknak. De akkor most táp ügyben mi a helyzet? Belefér végül is, vagy inkább kerülendő a gabona? Illetve mi a helyzet a rízzsel és hasonlókkal? Természetesen szintén táp adalékként kérdezem.
Ártani nem árt, egyfajta térfogat-kitöltő szerepe van, konzervdobozt bélelni.
Már méterekről érezni azt a tápot, ami tele van gabonával.
A real naturre plusz egy pont.
Tökéletes minőség, jó áron.
Ártani valóban nem árt nekik,ahogy az első is írja, viszont nem is tudják hasznosítani..tényleg csak térfogatkitöltő, egy teljesen felesleges dolog.
A legfontosabb a magashústartalom, és a cukor és ízfokozó mentesség.
:)
Az enyém allergiás a búzára, de kell neki rizs/kukorica, mert egyrészt a veséje miatt nem ehet magas fehérjés tápot, a gabona mentesek pedig általában azok, másrészt valamiért a színhús tápoktól fogy, ha van benne rizs és/vagy kukorica, akkor jól néz ki idővel.
Most jelenleg Perfect Fit Sensitivet eszik, búza- és szójamentes, de van benne rizs és 34-35 % a fehérje, ennél több nem megengedett.
Hát az enyémnek fáj tőle a hasa, nyöszörög. Illetve hosszabb távon neki fülgyulladást okozott, mire rájöttünk.
De a darált pulykahúst kukoricakásával és reszelt nyers kígyóuborkával imádja😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!