A macska tényleg ki tud bújni a hámból, vagy én csináltam valamit rosszúl?
Nem tudom a típus nevét, ez az alap fapados. Tehát hogy megy egy hurok a feje felől és egy az első lábai alá, és össze van kötve felül. Habár inkább megpróbálok képet keresni, úgy talán egyszerűbb.
Valami ilyesmi.
Ilyenből könnyen ki tudnak bújni, szerintem nem biztonságos. Mi ritkán használjuk, de ilyen van a macskán:
Ha megtalálod a jó méretet, szerintem biztonságosabb
Köszönöm, megmondom őszintén én is hülyét kaptam ezen az egészen, hogy bármikor kiszabadulhat. Mert akkor minek a póráz? Totális illúziója a biztonságnak, még nélküle is jobb lenne mert akkor vigyázok rá, mint így hogy bármikor ledobhatja vagy kibújhat mikor pont nem számítok rá. Nem tudtam a hám típus ilyen vagy én rontottam el a felrakást.
Akkor veszek hasonlót mint amit linkeltél. Gondoltam már rá hogy lecseréljem, de egy kérdést megért, hátha csak a technika volt a gond.
Abból ami neked van abból simán kibújnak.
Nekem olyan van mint amilyet a 3-as válaszadó belinkelt csak más márkában. Bár macskám konkrétan nem hajlandó megmozdulni benne csak oldalra dobja magát.
Ami a rettego mentett kutyamnal bejott, az a nyakorv es a ham egyuttes hasznalata, osszekotve egy 2 karabineres porazzal. Ebbol nincs az az isten, hogy kiszabaduljon.
A kutyam csak 5 kilo, kb macska meret, ugyhogy macskanal is mukodne szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!