A macska tényleg ki tud bújni a hámból, vagy én csináltam valamit rosszúl?
Figyelt kérdés
Rajta volt sokáig a kertben, aztán bement a tuják közé és nem igazán láttam mi történik, próbáltam követni hogy ne akadjon meg a póráz. Aztán egy ponton azt láttam hogy a macska kint van szabadon, már le volt jőve róla a hám. Pedig elvileg előírás szerint raktam fel rá, még videót is néztem róla. És vagy fél órán át rendben is volt minden, jól tartotta. Mi történhetett?#hám #macska hám
máj. 23. 18:34
11/12 anonim válasza:
Én is a kiskutyahámot javasolnám. Enyém egyszer 1 hónapra eltűnt. A tiédhez hasonló hámom volt, lementünk és valamitől megijedt, felugrott a levegőbe és mire a póráz lehullott, nem volt a végén macska. Már lemondtam arról, hogy meg lesz, mikor egyszer csak megláttam az épületünk mögött. Élvefogó csapdával sikerült befogni.
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! A YT-on 4 éve megy a '1 bike 1 world" nagyon ajánlom, hogy nézd meg, az egész egy hámmal élő macsek. éa a gazdija sztorija. A macsek 4 éve bejárta a fél világot, nagyon jópofán van szerintem rajta a hám, és hozzá jó hosszu póráz. Városban, falun, hegyen-völgyön, mindenhol szépen megy a gazdi mellett, élvezet nézni.! Soha nem láttam kibujni a hámból! Annyi, hogy a gazdi felveszi, ha kutya jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!