Egytől tízes skálán ti mennyire vagytok elégedettek a macskátokkal? Mi az amiben nagyon jó, és mi az amiben még fejlődnie kellene?
10/9 a két fiatalabb cicámnak, az alapvető ability és durability jó, az Anti-Hunger-skill-t kéne még fejleszteni, hogy ne csökkenjen olyan gyorsan, továbbá mikor lemegy a Hunger előjön a rejtett Unpatient trait-jük. A Kaparófa, Játékegér és Tollasbot bossokat könnyen vették és mivel mindketten megkapták a Cuddly trait-et a Pet interakció is gyakran kiváltható náluk. A Claw Sharpness-t lejjebb venném mert mikor interaktálnak velem és dagasztanak a Claw-jaik damage-elik a skinemet.
Az idősebb cicámnak 8/10-et adnék, nála az ability és a durability már nem a régi viszont az Anti-Hunger trait-et majdnem maxra fejlesztette (visszaváltok magyarra a zárójel erejéig, eszik rendesen a cica csak mivel 12 éves "kis"lány, nyilván nem fog annyit enni mint egy egy éves kandúr). Emellett sajnos a Cuddly trait helyett Distant-et kapott, szóval a Pet interakció csak bizonyos időközönként rövid időre váltható ki. Ami plusz pont, hogy ő Patient és Loyal trait-et is kapott.
Komolyra fordítva a szót, hogyan lehet pontozni egy cicát? :D Úgy gondoltad ahogy feljebb csináltam? Mindenkinek a saját cicája a legjobb, én is ugyanúgy szeretem mind a hármat, még ha az egyik távolságtartó is. Tudom, hogy szeret, imád a közelemben lenni, csak nem túlságosan közel. Tiszteletben tartom, csak akkor simizem ha igényli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!