Mennyit játszotok egy nap a macskátokkal?
Olyan 15-25 percet kb.
Nekem 2 macskám van, az egyik lustább, kevésbé játékosabb. Neki ilyen dekor boltban kapható színes pamacsot szoktam dobálni, meg madzagra kötött játékkal aktivizálom kicsit. De hamar megunja:)
Az aktívabbnak labdát, plüss egeret, pamacsot, kupakot dobálok és utánaszalad, kicsit pofozgatja, majd megint eldobom és így jól meg lehet futtatni a folyosón. Ő is szereti az ilyen pálcán madzagon húzott megoldásokat, de saját magát is elég jól elfoglalja néha:D Ő bármivel eljátszik, eléggé bajkeverő is néha.
Hetkozben kevesebbet, hétvégén egy picit többet
Egy tollas végű botot lobalok előtte, azt kell elkapni. Vagy dobálok/guritok/pattintok labdákat neki és ő fut utánuk. Papírokat tépek szét apró fecnikre amiket a roptukben el is kap. Ilyeneket.
Órákat. De ketten is még órákat eljátszanak.
4 és 5 évesek lesznek, nagyon nagyon aktív cicák.
Attól függ milyen napunk van, illetve mennyire van játékos kedvében a cicus.😻
Nagyon eltérő amúgy van, hogy többet van, hogy kevesebbet....
Tőlük függ, van, amikor nulla percet, mert olykor hiába vagyok itthon, egésznap alszanak, máskor meg kb fél-egy órát. Ők azért elszórakoztatják egymást.
De azért napi 2-3 min. 5-10 perces simi az kell mindennap, az egyikük meg szinte minden este bejön a hálóba kb fél óra kényeztetésre, amikor csak vele kell foglalkozni. Utána kimegy, mint aki jól végezte dolgát és alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!