Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyit játszotok egy nap a...

Mennyit játszotok egy nap a macskátokkal?

Figyelt kérdés
Mit szoktatok játszani?

2023. nov. 15. 16:32
 1/9 Irdatlan Infláció ***** válasza:
100%

Olyan 15-25 percet kb.

Nekem 2 macskám van, az egyik lustább, kevésbé játékosabb. Neki ilyen dekor boltban kapható színes pamacsot szoktam dobálni, meg madzagra kötött játékkal aktivizálom kicsit. De hamar megunja:)

Az aktívabbnak labdát, plüss egeret, pamacsot, kupakot dobálok és utánaszalad, kicsit pofozgatja, majd megint eldobom és így jól meg lehet futtatni a folyosón. Ő is szereti az ilyen pálcán madzagon húzott megoldásokat, de saját magát is elég jól elfoglalja néha:D Ő bármivel eljátszik, eléggé bajkeverő is néha.

2023. nov. 15. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van több játéka is, olyan is akivel egyedül is el tud játszani, az egy kis golyó ami egy kis oszlopra van rögzítve. Több labda, amiket szintén egyedül is élvez. Illetve egy lézer amit szeret kergetni (nyilván vigyázok, hogy ne világítsak a szemébe). Egy 3,4 órát biztosan a nyomomban van és játszik.
2023. nov. 15. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hetkozben kevesebbet, hétvégén egy picit többet

Egy tollas végű botot lobalok előtte, azt kell elkapni. Vagy dobálok/guritok/pattintok labdákat neki és ő fut utánuk. Papírokat tépek szét apró fecnikre amiket a roptukben el is kap. Ilyeneket.

2023. nov. 15. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Órákat. De ketten is még órákat eljátszanak.

4 és 5 évesek lesznek, nagyon nagyon aktív cicák.

2023. nov. 15. 17:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen napunk van, illetve mennyire van játékos kedvében a cicus.😻

Nagyon eltérő amúgy van, hogy többet van, hogy kevesebbet....

2023. nov. 15. 18:09
 6/9 anonim válasza:
73%
Napi 5-6 órát.
2023. nov. 16. 08:06
 7/9 Salx Narval ***** válasza:
100%
2-3 alkalommal igényli a közös játékot és kb ugyanennyi alkalommal a dögönyözést, ezek kb 4-5 percig tartanak utána faképnél hagy.:D A nap többi részében magát szórakoztatja ill a játékaival van elfoglalva. Én általában labdázni szoktam vele és néha "bunyózni". Én ritkán kezdeményezem a játékot ez a lányom reszortja.
2023. nov. 16. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem teljesen "cicafüggő". Van olyan macsek, aki nagyon igényli a foglalkozást. Nekünk egyszer volt egy nagyon morci cicusunk, még a simizést sem tűrte. Nagyon nem volt ínyére a fizikai kontaktus, ezért inkább békén hagytuk. Játékos kedvűnek sem volt éppen mondható.... de mindezt leszámítva jópofa egy kandúr volt Brúnó. (Perzsa macska) 😊🐈
2023. nov. 16. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Tőlük függ, van, amikor nulla percet, mert olykor hiába vagyok itthon, egésznap alszanak, máskor meg kb fél-egy órát. Ők azért elszórakoztatják egymást.

De azért napi 2-3 min. 5-10 perces simi az kell mindennap, az egyikük meg szinte minden este bejön a hálóba kb fél óra kényeztetésre, amikor csak vele kell foglalkozni. Utána kimegy, mint aki jól végezte dolgát és alszik.

2023. nov. 17. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!