Két macskám és egy kutyám van. Majdnem minden nap van porszívózva, változó, hogy a robotporszívó megy végig, vagy én csinálom. Amikor én csinálom, akkor a kanapét is kiporszívózom, heti 3x átlagban. Nem nagyon bírom, ha láthatóan koszos a padló, márpedig nekünk a 3 állat és két gyerek mellett elég hamar koszolódik, szóval a napi porszívózás az alap. Felmosni egyszer szoktam egy héten, ha nem történik semmi különös, ami miatt kellene, viszont a kutya lábát mindig törlöm törölközővel, ha nedves-sáros idő van, mielőtt bemegy a házba.
máj. 1. 20:28
2/12 anonim válasza:
1 Ragdoll van a lakásban. Brutális a szőrmennyiség. 😄 A padló tiszta, hetente egyszer mosok fel. A szőnyeg ami nagyon durván szőrős, azon 2 naponta szőrhengerrel végig megyek. A kanapéra szintén ugyanezt használom,de ott ritkábban, mivel nem nagyon megy fel rá. A hálószobában az ágyon viszont minden nap átmegyek vele. A Fressnapfba vettük, tökéletes.
máj. 1. 20:40
3/12 anonim válasza:
2-es, csak egy jó tanács, a kanapéról, ágyról tök jól össze lehet szedni a szőrt ilyennel:
Sok helyen lehet kapni, ez most csak az első találat volt, sheinen valami pár száz forint, nekem onnan van. És nem kell rá állandóan olyan ragasztós hengereket venni, mint a szöszhengerre :)
máj. 2. 08:39
4/12 anonim válasza:
Köszi, ilyenünk is van, a szőnyeget ezzel takarítom, a kanapé viszont bársony, és azzal nincs jó barátságban :)
A szőrhenger alatt nem a ragasztós szöszhengerre gondoltam, azt csak a ruhákra használjuk.
A fressnapfban vettünk ilyen szőrösszeszedő cuccot, de nem jutott eszembe a neve..😂🙄 [link]
Ezt használom a kanapéra meg az ágyra😀
máj. 2. 08:53
5/12 anonim válasza:
ui.4-es vagyok
A ragasztós henger mellett meg van ilyen lemosható henger is.😂
Szóval felvagyunk szerelkezve rendesen😀 ennek az egy macskának annyi szőre van, mint másik tíznek😣😂 a Fressnapfos a kedvenc, tènyleg mindent is összeszed mindenhonnan. Amit te küldtél azt is szoktam használni, de az csak a szőnyegen vált be.
máj. 2. 09:05
6/12 anonim válasza:
Remek hír, heteken belül hozunk haza egy ragdollt 😂 köszi a tippeket, megnézem.
máj. 2. 09:45
7/12 anonim válasza:
Kitartást! Rengeteg kitartást nektek😁 kegyetlen a szőr mennyiség.🥹 Persze minden tenyésztő azt mondta,hogy nem durva.. hát pedig az😂 7-8 hónapos koráig én is elhittem,hogy nem lesz itt nagy baj, aztán beindult
Szóval ezek a szőrösszeszedő valamik életmentőek.😄
máj. 2. 09:53
8/12 anonim válasza:
Néhány fb csoportban láttam, hogy ilyenkor tavasszal mennyi szőrt fésülnek ki belőlük, úgyhogy egyébként nincsenek illúzióim 😂 De a legtöbb tenyésztő valóban kerüli a szőr témát 😅 Bár azért ezen nálam nem múlik.
máj. 2. 10:04
9/12 anonim válasza:
Ohh, nem csak tavasszal. Januártol decemberig minden nap😂😂🥹
Alapvetően én is imádom Őt úgy ahogy van, csak elképesztő, hogy honnan jön belőle ennyi szőr😫
Még a szemgolyómból is a szőrét szedegetem😂
máj. 2. 10:25
10/12 anonim válasza:
Elkezdek valami nyugtatót adagolni titokban a férjemnek szerintem 😂😂😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!