Mi baja a cicámnak? Egész nap rámakaszkodik.
Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban úgy alakult, hogy állandóan itthon vagyok. A cicám nem hagy békén. Folyamatosan rám mászik, dorombol, az arcomba liheg. Vagy csak ül a közelemben és mereven bámul engem. Nagyon szeretem, sokat simogatom, játszok vele, ennivaló mindig előtte van. Mi baja van akkor? Konkrétan ha ledőlök pihenni, abban a másodpercben ugrik is rám dorombolni.máj. 2. 08:09
11/17 anonim válasza:
Általában ahogy idősödnek a macskák, bújósabbá válnak (nem feltétlenül, de sokaknál észrevehető). Plusz ha többet vagy otthon, többet vagy vele, akkor nagyobb lesz a bizalom is.
Valószínűleg mélyült ezáltal a kapcsolatotok, legalábbis ő úgy ítélte meg, és hát tudod, ha a macska úgy ítéli meg, akkor így is van. :)
13/17 anonim válasza:
Szerezz be önállóan is játszható macskajátékokat, hátha az ideig-óráig leköti.
14/17 anonim válasza:
13 éves cicám csinálja ezt, főleg a lányommal, de ha nincs itthon, akkor is jól elvan, néha hiányolja, de lefoglalja magát. Szóval csak kihasználja a lehetőséget, ha közelben van a gazdi, de ha nincs úgy is jó.
15/17 anonim válasza:
Mert macska és szereti az ember társaságát?
16/17 anonim válasza:
Nagyon szeret és ragaszkodik. Örül, hogy ottvagy neki.
17/17 Bögyös Dávid válasza:
Szeret tégeditiszevan aszthiszem, ez a diagnózis. :))
Amúgy legtöbben jót írtak arról, hogy ő ilyen tulajdonságú, és eldöntötte, hogy szorosabb kapcsolatotok lessz, mert tökre figyelmes vagy, értékeli a figyelmet, enyi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!