Ha van macskánk a gyerekünk még ígyis hiányolhatja, hogy nincs kutyánk?
Sziasztok. Cicánk van és nincs kutyánk. Van egy fiú gyermekünk, aki nagyon szereti a cicánk.
A tesómék gyermeke most nagyon akar kutyust és én nem szeretném, hogy a mi gyerekünk is akarjon kutyust, mert én és a párom nem szeretnénk kutyát.
Azonban sokszor olyan érzésem van, hogy a cica sose lesz olyan izgalmas hosszútávon, mert nem lehet vele sétálni, nem olyan pörgős.
Szeretettel fogadok csak cicás szülők véleményét!!!!:)
Főleg fiú gyermekeset 😅💙🙏👣
Ti nem akartok kutyát, ergo nem lesz kutya. Ilyen egyszerű.
Miután a felnőtt gyereketek elköltözik, lehet kutyája, addig nem. Ti döntötök, nem ő és itt tényleg meg sem kell kérdezni a véleményét, ha felhozza a témát esetleg, határozott "nem" - és ennyi.
Nekem van két gyerekem, egy kutyám és két macskám. Mindegyik állat azért van, mert ÉN akartam. Nagyon szeretem az állatokat, de a "gyereknek" sosem vennék, ha én nem akarom, mert nyilván úgyis az én dolgom, az én pénzem, az én felelősségem. Jön néha olyan ötlet, hogy akarnak hörcsögöt, gekkót vagy hasonlót, erre mondok egy határozott NEM-et és téma lezárva. Mert én nem akarok ketrecet/terráriumot pucolni, meg azzal foglalkozni, hogy a macskák ne szedjék ki a hörcsögöt a ketrecből (most azt hagyjuk is, hogy szegény hörcsögnek mennyire lenne jó zsákmányállatként két macskával a házban).
Kicsit vicces ez a kérdés, mintha nem lehetne a gyereknek egyszerűen megmondani, hogy nem és kész.
22: a gyereket lehet ám nevelni is, mondjuk onnantól kezdve, hogy hozzá tud nyúlni a macskához, és akkor nem fogja húzni-nyúzni, bántani akaratlanul. Nekem macska mellé született mindkét gyerekem, amint elkezdtek iránta érdeklődni, odamentünk együtt, és egyből mutattam, hogy nyúlunk hozzá a cicához, simogatjuk, nem markoljuk stb. Eleve így tanulták meg, sosem bántották a cicát, a cica is szerette őket. Azóta lett még egy cica, ő is kifejezetten szereti a gyerekeket, sokszor velük alszik, megy velük játszani, keresi a társaságukat. Néha hangosak, az tény, de ezt a macska megszokja, illetve elmegy másik helyiségbe, ha zavarja, de egy normálisan nevelt gyerek nem fog nonstop ordítani. Attól nemcsak a macska őrülne meg, hanem én is.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy az USA-ban is létezik olyan, hogy előbb van a macska, és aztán születik gyerek, ebben az esetben gondolom nem rakják ki a macskát az utcára, ha annyira szeretik.
22 es
Mi koze van a nyelveszetnek az allatokhoz ?
Amerika a " hulyek " gyulekezoje. nem adnak macskat gyerek melle.
Miert nem inkabb a gyereket nevelik meg ? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!