Megörököltem egy nyaralót, ahol van egy kijárós cica, de én a benti macskatartás híve vagyok, hogy kezeljem a helyzetet?
Akkor ezek szerint mégis a városi lakás lett a megoldás a ciccabiztos kerítés helyett?
A másik cicu hogy viselte?
Bocsánat, én egy szimpla kérdést engedtem el, mivel az eredeti kérdésben azzal kezdted, hogy a vesebeteg cicád miatt semmiképp sem szeretnéd hazavinni, eleve innen indult a téma. Ezért voltam csak kíváncsi, miért döntöttél mégis így. (Nekem csak benti macskáim vannak, megértem.)
Nem okoskodásnak szántam és véletlenül sem zaklattalak privátban.
Oké ennyi erővel te a biztonság címszóval ideologizálod a te véleményed.
Ezenkívül jééé nekünk vannak öreg macskáink akik itt öregedtek meg és jéé ha bármi bajuk van volt visszük az állatorvoshoz.
Aki még azt gondolja magáról hogy ő jaj de jó gazda hogy bent tartja a macskáját az érzze magát úgy.
Te is olyan hülye vagy akkor mint hat pár rendőrcsizma hogy nem tudod meghallgatni másik véleményét csak a sajátodat mondod másét nem fogadod el.
Agysebész városi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!