Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért eszik ennyit a macskám?

Miért eszik ennyit a macskám?

Figyelt kérdés
A tavasz kezdetével együtt a macskám étvágya is az egekbe emelkedett. Egy nap megeszik 3-4 alutasakosat. Whiskas 40 darabos 2 hétig tartott neki. De ha nem adok neki nem bírom levakarni. Éjszaka meg nem hagy aludni. Féreghajtót kapott, de ugyanúgy eszik. Olyan már mint egy hordó. Mi lehet az oka? Mindig is ezt ette, csak most valamiért rákapcsolt az evésre… Ja és mellette megy a száraz is. Inni is iszik elég sokat. Széklete rendes, nem folyékony.

ápr. 3. 06:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A cica nevében is köszi, hogy gondos gazdi vagy <3
ápr. 3. 22:09
 12/13 anonim ***** válasza:
11essel egyetértek 😇😇
ápr. 11. 18:52
 13/13 anonim válasza:
Azon kívül valami mással is? A legjobb dolog egyetértek, ha személyesen magad porciózod húst, de figyelni kell, hogy a macska megkapjon minden tápanyagot, és abból megfelelő mennyiségben, részben én még ezért sem mertem erre átállni, mert én nem vagyok még biztos magamban. Például szükségük van taurin forrásra is, ami bár a csirkeszívben van, a mellben nincs. Illetve még a vörös húsokban.
ápr. 19. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!