Miért nyal ennyit a macskám?
Figyelt kérdés
Ahányszor az ölembe ugrik vagy a közelemben van elkezdi nyalni a kezem, karom, sőt van hogy felmászik a kanapéra a mellső lábait a vállamra és a kulcscsontomat kezdi nyalogatni...tehát ahol ér. Miért csinálhatja ezt? Egyre jobban zavar, mert már nem tudom úgy az ölembe venni, vagy megsimogatni, hogy ne kezdene el eszeveszetten nyalni.2011. okt. 6. 21:35
1/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szeret, és ezt a "tisztogatással" fejezi ki. Egymást is szokták tisztogatni a cicák, amikor olyan bensőséges a kapcsolatuk, ez egyfajta kedveskedés. Örülj neki :)))
2/10 A kérdező kommentje:
Igen az elején én is ezt mondtam...de mamár olyannyira szokássá vált, hogy kivörösödik a bőröm, annyit nyal. Már fáj.
2011. okt. 6. 21:38
3/10 anonim válasza:
Esti fürdés letudva :) Ha zavar, kend össze valami húskrémmel a szőrét, azzal ellesz egy darabig, vagy változtass a testhelyzeteden, vagy a legegyszerűbb: zavar el :)
4/10 anonim válasza:
Lehet mert pacalban fürdesz nem tudom....
5/10 anonim válasza:
Hát de ő azt nem tudja, hogy neked fáj, ő csak kedveskedni akar. Tehát neked kell az ellen tenned, hogy ne legyen ilyen. Sajnos vagy ne vedd ölbe, vagy úgy tudom a citromos dolgok taszítják őket, lehet valami citrusos krémmel kéne bekenni magad...jobbat perpillanat nem tudok :)
6/10 anonim válasza:
Nekünk 2 cicánk van, mindkettő szeret puszizkodni, minket mondjuk nem zavar. :)
Sajnos az egyetlen illatanyag, ami nálunk eddig bevált, ha valahonnan távol akartuk őket tartani, az a hagyma, de őszintén nem javaslom, hogy bekend vele magad. :D
Semmiképp ne büntesd őket emiatt, mert ők úgy fogják összekapcsolni a két dolgot, hogy "a gazdi szeretetéért bünti jár, úgyhogy akkor nem szabad szeretni".
Esetleg ha megfogdosol egy hagymát és odatartod a kezed, ahol éppen nyalna, beválhat...
7/10 anonim válasza:
Nekem is szkta nyalogatni az orrom, de a végén majdnem mindig kapok egy kis harapást is :D
8/10 anonim válasza:
13.39
Én is rendszeresen ezt élem át :D
9/10 anonim válasza:
lehet valami érez rajtad!
Én egyszer megettem egy narancsot és dörgölőzött meg nyalta a kezem!
10/10 anonim válasza:
Állítsd le... Ne zavard el, csak told el a fejét, és simogasd tovább, vagy tedd arrébb, és simogasd ott, de ne adj esélyt a nyalakodásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!