Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Laktóz mentes tejet adhatok...

Laktóz mentes tejet adhatok macskának vagy az se tesz jót nekik?

Figyelt kérdés
Két fiú cica, most lettek kiivartalanítva. Vettem nekik két féle streil tápot de az alutasakos elfogyott és a másik száraz. Kicsit el vannak kényeztetve, a száraz tápot eszik meg (300 grammos kis adagot vettem, hátha mégis megeszik). Összekevertem a sima konzervvel, így nagy szenvedés árán megették, de hosszú távon szerintem ott fogják hagyni. Arra gondoltam, hogy beáztatom a szárazat laktóz mentes tejbe, megvárom míg "megszottyosodik" és úgy adom nekik.

márc. 31. 16:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#10 van laktózérzékeny rokonom akit nem hajt meg a tej, csak rosszul van tőle :D

Egyébként ma összekeverve se ették meg, viszont simán a tápból ettek... Rendelek Zooplus-ról többféle szaftosat, hogy megnézzem melyiket eszik meg. Már összeszedtem annyit, hogy ingyenes legyen a szállítás :D

ápr. 2. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!