Laktóz mentes tejet adhatok macskának vagy az se tesz jót nekik?
Figyelt kérdés
Két fiú cica, most lettek kiivartalanítva. Vettem nekik két féle streil tápot de az alutasakos elfogyott és a másik száraz. Kicsit el vannak kényeztetve, a száraz tápot eszik meg (300 grammos kis adagot vettem, hátha mégis megeszik). Összekevertem a sima konzervvel, így nagy szenvedés árán megették, de hosszú távon szerintem ott fogják hagyni. Arra gondoltam, hogy beáztatom a szárazat laktóz mentes tejbe, megvárom míg "megszottyosodik" és úgy adom nekik.márc. 31. 16:41
11/11 A kérdező kommentje:
#10 van laktózérzékeny rokonom akit nem hajt meg a tej, csak rosszul van tőle :D
Egyébként ma összekeverve se ették meg, viszont simán a tápból ettek... Rendelek Zooplus-ról többféle szaftosat, hogy megnézzem melyiket eszik meg. Már összeszedtem annyit, hogy ingyenes legyen a szállítás :D
ápr. 2. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!