Nyers csirke felso comb véget adhatok a macskának?
lakásban macskakajával etetett macskának hiába adnád, nem foglalkozna vele.
De a vidéki ridegtartásban lévő macskák meglepően komoly dolgokat is képesek megrágni.
Mikor gyerekkoromban láttam a nagyanyámnál mikor egy komplett csirkecombot betolt a macska csontostol mindenestúl, igen csak meglepődtem!
Adhatsz neki, és majd meglátod, hogyan boldogul vele. A porcogósabb részét szinte biztos, hogy le tudja rágni.
Nálunk szoktak kapni a cicák nyers csirkeszárnyat. Az idősebb gond nélkül elrágja, a fiatalabb macska a csont középső részét - ahol elkezd vastagodni -, mindig meghagyja. Az neki már túl kemény.
Lehet, bár a csirke csontja szilánkosan törik és éles törési felületek megkarcolhatják a nyelőcső és a bél belső falát, ami nem szerencsés. Az is igaz, hogy lényegesen többet kibírnak az embernél. Egy alkalommal egy méteres műanyag játékzsinórt egyben lenyelt a cicám. Rettenetesen megrémültem, orvoshoz vittem, de nem tudott segíteni. Vártunk.
Majd szép lassan hátul kijött, de rettenetes állapotok maradtak a nyomában. Végül semmi baja nem lett a cicának, csak a környezet viselte meg az eseményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!