Miert kakil a macskam az alom melle?
Figyelt kérdés
Örökbe fogatam 8 hónapos volt mikor hozzam került. Ivartalanitott kandúr. Az elején semmi gondom nem volt vele, az alom ugyan az a fajta amilyen volt mindig is . Tehát semmit nem változtattam.
Egy hónapja kb, minden második nap egy kupac szart találok minden reggel, az alom mellett, az ajtó hatanal, agy mellett stb … dokihoz voltunk, semmi gond. Minden megpróbáltam hogy többet ne csinálja de már elegem van belőle.
márc. 28. 06:01
1/11 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírásért, koraaa reggel van😂 Jó reggelt mindenkinek!
márc. 28. 06:02
2/11 A kérdező kommentje:
Úr isten, akarom mondani a homok ugyan olyan amilyen eddig is volt….
márc. 28. 06:08
3/11 Bferike válasza:
Nekünk kettő darab alomtalcank van. Egy tv műsorban láttuk, hogy szeretik a cicák, ha kettő van nekik.
Lehet nem jó a homok neki, érdemes kipróbálni esetleg másfajta almot. Lehet nem találja elég tisztának.
4/11 A kérdező kommentje:
De minden nap tisztitom, és egy héten egyszer vagy kétszer ki is mosom ..
márc. 28. 06:22
5/11 A kérdező kommentje:
Tehát pisilni oda megy, akkor nem zavarja semmi csak mikor sz@rni kell?😂
márc. 28. 06:23
7/11 anonim válasza:
Lehet kicsi neki a tálca, vagy nem elég magas a fala
8/11 anonim válasza:
#6:
Ha nem tudsz a kérdezőnek segíteni, inkább kussolj.
9/11 jpeacefuler válasza:
Segítettem. Kérdezte, hogy miért kakil mellé? Azért mert ostoba. Ez is egy válasz. Lepacsizhatsz a macsekkal.
10/11 A kérdező kommentje:
Tenyleg mindent meg próbáltam, ki cseréltem vettem nagyobb alomtalcat,próbáltunk más homokot , át helyeztük mas helyre, ki vagyok…
márc. 28. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!