Random kaki darabok esnek ki a macskám fenekéből, miért lehet ez? (lent kifejtem…)
Sziasztok!
Lassan egy éves a kiscicánk, természetesen szobatiszta, nagyon gyorsan megtanulta használni piciként az almot, azóta nem is voltak “balesetek”.
Viszont pár hete elkezdett kaki darabokat “elhagyni”, aminek két változata(?) van:
-kakis marad a feneke és úgy ül le helyekre, ilyenkor ugye hát elkeni a felületen és…. ja xd
-van amikor szerintem “csak úgy” kiesik egy darab a fenekéből, azt vettem észre, hogy nem is tűnik fel neki (tegnap pl felugrott az ablakpárkányra és akkor esett ki egy darab, viszont előtte nem volt ott semmi 🤔)
(plusz infónak még azt jegyezném meg, hogy nem változott semmiben sem az étrendje vagy a habitusa, minden ugyanúgy történik körülötte, mint eddig, illetve ő maga sem viselkedik másképp)
Szóval umm végeredményben az lenne a kérdésem, hogy mi miatt lehet ez?
Előre is köszi a segítséget!
Csak ugy nem esik ki kaki a fenekebol. Ha ez igy van, akkor sulyos gond van a zaroizmaival es azonnal orvoshoz kene vinni!
De amugy az lesz szerintem, hogy beleragad a szorebe es onnan esik le. Ki kell vagni a szoret a fenekenel.
#1 azért gondoljuk, hogy “csak úgy” esik ki, mert mióta néha kakis marad a feneke, rendszeresen csekkoljuk, hogy olyan-e. Lehet mégis a szőrébe akadt, nem tudom..
#2 Igen, ő is sok hülyeséget megeszik, hiába figyelünk rá, mert mindig feltalálja magát és talál valami újat ha kedvére való dolog nem marad, amit rágcsálhat… Szóval lehetséges, hogy ez a megoldás :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!