A macskám hosszas simogatásra nem ébredt fel, pedig mindig felébred. Mi lehet az oka, és mennyire gyakori ez?
1 én sem szoktam csesztetni a gyerekem alvás közben.
Már van beírása késés miatt, de hát mit lehet tenni? Liberális világban élünk, nem szólok bele, meddig alhat.
3as, és a macskának hány beírása van késés miatt?
Amúgy az alvás közben csesztetés, és az okkal felébresztés között elég szignifikáns különbség van.
Ha ilyenkor felkelted meg is ölheted, nagyon meg tudnak ilyedni. Mély álomból térnek vissza, és sokkot is kaphatnak, ennek sok rossz kimenetele van. Nincsenek hirtelen képbe, ha megijednek menekülhetnek is, támadhatnak is, ilyenkor.. máshol vannak, megzavarod a nyugalmukat. Olvass utána, nekem a testvérem alvajáró volt egészen kb 20 éves koráig.
SOHA nem keltünk fel mélyen alvó, vagy alvajáró élőlényt. Állatok is tudnak alvajárni is.
Mindenki ciklusokban alszik, ne piszkáld és magától visszatér majd mélyalvásból.
Komolyan leírtam ly-vel? Sorry.
Ijedni*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!