Kinti cicák gazdái: Nem féltitek a cicáitokat?
Ez a kérdés nemsokára felesleges lesz. Az USA sok településén már kóborként begyűjtik a közterületen, és a más telkén kószáló macskákat, mondván, hogy kárt tesznek az élővilágban.
Azaz: marad a szobai tartás, és a pórázon sétáltatás, mert egy ridegen tartott macska nem fogja betartani a birtok határokat, és a sintértelepen végzi...
Nekem a szüleimnél van két kinti macskám, mindkettő ivartalanítva. 6 és 7 évesek, vagy valahogy így. Én is mindig aggódtam értük, ráadásul mi főút és vízpart közelében is lakunk, vannak felént rókák, fácánok, őzek, vaddisznók meg minden. Sose volt semmi bajuk.
Itthon viszont benti macskám van, és jó dolga van, mert van kutya akivel játszik, meg játékai, meg mindene meg van, de igazából én meg tökre sajnálom, hogy nem mehet el kalandozni, vadászni szegény.
Mindkettőnek meg vannak az előnyei és a hátrányai is, de szerintem a legjobb dolguk a macskaajtós kinti/benti ivartalanított cicáknak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!