A cicátok a babátok?
Figyelt kérdés
Nekem a cicám a babám😍2024. márc. 24. 20:58
11/26 anonim válasza:
Én sem akarok gyereket, de azért a macskám nem a babám...
12/26 anonim válasza:
Volt egy cicám (több is, de ő volt a kedvencem) 19 évig élt.
Cica volt, nem gyerek. Aztán a gyerekem cicája lett.
13/26 anonim válasza:
Nem, szerencsére normális vagyok.
14/26 anonim válasza:
Nekem csak a dögöm ami az ajtó elé hugyozik. Hugyozott. Sajnos valaki nyitva hagyta a bejárati ajtót is, a lépcsőház ajtaját is és kiszökött szegény.
Átmenet rajta az elektromos roller nagyon szomorú voltam miatta.
Üdv egy boldog kutya tulajdonos
Purr purr
15/26 anonim válasza:
A macskáim nem a babáim, és nem is tesz jót a macskáknak, ha babaként kezelik őket.
16/26 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe te nagy állatvédő kutyatulajdonos ezt a videót. Pont az olyanokról szól mint amilyen te is vagy ;)
18/26 anonim válasza:
Nem a gyerekem, de gyerek HELYETT tökéletes. Nem akarok gyereket, az alap de a macskkmra sem tekintek akként.
19/26 anonim válasza:
Ezt hogy kell érteni?
Kap pelust meg cumit?
20/26 anonim válasza:
Elég elszomorító, hogy erre az oldalra ennyi mentálproblémás elmebeteg válaszolgat, mint az itt válaszolók nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!