Mikor lett új cicátok miután az előző meghalt?
"Felfoghatatlan számomra azóta is, hogy ez történt"
Pedig elég könnyü felfogni. Az egész a te hibád, senki másé. A te dolgod lenne megakadályozni hogy a macskad a kerten kívülre jusson. Miattan kínkeserves szenvedések közepette meghalt a macskád. Ne csodálkozz. Ne vegyél magadhoz még egy macskát mert arra se tudsz majd vigyázni.
Gyerekként volt egy kinti kandúr macskánk. Azóta se találkoztam olyan intelligens, csupa szeretet macskával, nagyon szerettem. Hatalmas tragédia volt számomra, mikor elment. Ráadásul szüleim azt hazudták, hogy biztos csak elszökött. (Nagyon beteg volt, vittük orvoshoz, nem tudtak vele mit kezdeni, azt mondták, valószínűleg mérgezés. Nem sokkal, hogy hazahoztuk az állatkórházból, "elment meghalni" hiszen a maradványait sose találtuk meg.) Akkoriban születtek egy osztálytársaméknál kismacskák (egy falu). Az egyik kölyök nagyon hasonlított rá. Simán lehet, hogy ő volt az apa. Azt a kölyköt elhoztuk, de nagyon kevés időt volt velünk. Egy csapat gyerek ellopta az udvarról (szomszéd végignézte egy szó nélkül). Ez a két veszteség egymás után túl sok volt nekem. Közöltem a szüleimmel, hogy többé nem szeretnék macskát, mert úgyis csak az a vége, hogy megszeretem, majd elvesztem (akkor nem engedték, hogy benti állatunk legyen).
Kb. 7-8 évvel a hőnszeretett macska elvesztése után lett kamaszként egy benti macskám. Még mindig megvan. A szöges ellentéte annak a gyerekkori macskának. Ő nagyon vékony volt, mozgékony, okos, bújós. A mostani kövér, lusta, hülye, magának való és egy elkényeztetett dög, mégis mindennél jobban imádom. Egy nagyon nehéz korszakomon segített át ez az állat.
Részvétem a veszteségedért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!