Mikor lett új cicátok miután az előző meghalt?
Nem hinnem hogy az én hibám lenne. - miért, ki engedte, hogy a szomszédba mehessen?
Érdekes, az én macskámat sohasem ette meg kutya, ugyanis nagy elkerített helyen volt kinn is, nem a "világba mászkált".
Itt kizárólag TE vagy a hibás, senki más, és messze nem vagy felelős állattartó, különben élne a macskád.
0-ra pontozhatsz, az sem érdekel, de ha fáj az igazság...
A kutyák törvény szerint voltak a saját gazdájuk területén tartva.
A te macskád volt rossz helyen, a törvény szerint saját területen belül kell tartani, meg kell akadályozni a szökést.
Ha egy autó csapta volna el, akkor dögöljön meg a vezető, amiért szabályosan, az úttesten közlekedett?????
Szegény kis állat… 1 évesen…. Rosszul is lettem miközben olvastam
Miért nem lehet felfogni hogy a macskát BENT kell tartani???
#37 Komondor? 10 évnél idősebb nagyon-nagyon ritka, ez a fajta egyik hátránya.
Kullancsos macskára megint azt lehet amúgy mondani, hogy a te felelőtlenséged. Az elszökött macska is. Nem a kutya a hibás.
Kezdjük ott, nagyon kevés kutya üldözi ösztönösen a macskákat, és tehettetek volna annyit, hogy összeszoktatjátok fokozatosan a macskákkal. Mert amúgy a legtöbb kutya-macska kapcsolat úgy kezdődik, hogy a macska kíváncsian odakap meg idegesíti a kutyát, a kutyára meg rászól a gazdája, hogy azt a macskát éppenséggel szeretni kell.
Én speciel mindig uszítottam minden kutyámat a macskákra, hogy a fél város felelőtlenül kóborolni hagyott macskája ne az én udvaromra sz*rjon. Semmi bajom a macskákkal, de ne legyen macskaszálló a kertem.
Akkor meddig él egy kommondor?
Ez a kutya állítólag keverék de sok a fajtára jellemző tulajdonság. Loboncos göndör a szőre, óriáskutya,vörös a színe, sárga a szeme és dupla bundája van még göndör.
Nem volna rossz ha 10 évnél tovább nem élne mert anyu 71 éves. Jobb lenne ha anyu élné túl a kutyát mert ha az unokatestvérem elköltözik nem tudom mennyit fog törődni vele. Ez a kutya talált, ki lett dobva 3 hónaposan az út szélére az anyjával és az unokazestverm valakitől kapta,vállalta hogy legyen a gazdája de akkor még nem volt elvalva, volt haza és nem tudta hogy anyuhoz kerül. A bérházban megvolt a kutya meg volt udvar ahová vigyék sétálni. A válással jött a baj. Akkor kerültek anyuhoz. És ha lakásba kerül nem tudom fogja e még szeretni a kutyát vagy visz e neki enni. Most állítólag szereti. De ott lakik anyunál a kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!