Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Igaz, hogy az 1 éves kor...

Igaz, hogy az 1 éves kor előtt ivartalanított macskák kicsik maradnak?

Figyelt kérdés

Mármint nem maradnak örök kiscicák vagy valami :D

Hanem visszamaradnak a fejlődésben vagy ilyesmi, tehát nem tudnak úgy fejlődni, mint az ivarosan hagyott cicák

márc. 19. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz
márc. 19. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én kandúrom 8 hónaposan lett ivartalanítva. Jelenleg másfél éves, 5 kiló, és egyáltalán nem duci :)

Meg is szokták jegyezni, hogy jé, mekkora cica. Pedig "sima" falusi ex-kóbor

márc. 19. 11:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én kandúrom 5 hónaposan lett ivartalanítva, jelenleg 5 éves lesz és csontosan 6 kiló, ha összeszedi magát normál súlyba, akkor 7-7,5 kg.

Oké, benne van egy kis maine coon...meg lehet, hogy róka is.

De az igaz, hogy örök gyerek maradt a viselkedésében, ugyanúgy játszik, bolondozik, mint pár hónaposan és mellé hiperaktív is. Nem tudtunk átállni a kölyöktápról, mert leugrálja a kalóriákat és szó szerint elfogy a cica, így is néha elfelejt enni, akkor csonti 6 kilós lesz.

márc. 19. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én cicám 7,5 hónapos volt ivartalanításnál, nem tűnik kicsinek, 3,8 kg. Kislány, hatalmas szőrrel, így elég nagynak tűnik, pedig nem az. :) 5 éves.
márc. 19. 11:21
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem, ez inkább a 6 hónap alatt ivartalanítottakra LEHET igaz, de ahogy az egyik korábbi válaszoló írta, ott sem törvényszerű. De 6 hónap alatt sokszor kicsik is meg, és a műtéti kockazat is lehet nagyobb.
márc. 19. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én cicám most 3 és fél éves, 8 hónaposan lett ivartalanítva. Lányként 5 kiló, minden csak nem kicsi... 😅
márc. 19. 11:51
 7/10 anonim válasza:
100%
Nem.
márc. 19. 13:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én Foltoshátúm 8 hónaposan lett ivartalanitva. Már akkor 3,5 kg- ot mért nála az állatorvos. Azóta úgy veszem észre hogy nő és fejlődik még okosodik. A jövő héten lesz 1 éves és látom a szemén hogy még gyerek. De a lábai meg a farka olyan hosszúak mi tbaz egész teste tehát szerintem még fog nőni meg hizni.
márc. 20. 07:46
 9/10 anonim válasza:

" A jövő héten lesz 1 éves és látom a szemén hogy még gyerek."

A mienk is így van 😄

Szintén 8 hónaposan lett ivartalanítva, ő májusban lesz 1 éves.

4,5 kg, kicsinek nem mondanám, és az állatorvos is mondta, fog még nőni.

márc. 23. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok.

Foltoshátú decemberben volt 3,5 kiló. Most nem tudom mennyi csak látom hogy nőtt. Lehet van 4 kiló is és csütörtökön lesz 1 éves. Valaki azt írta nekem watcs appon hogy a macskák másfél éves korukra nőnek fel, egy évesen még kamaszok.

Nem tudom mi igaz belőle. Azt látom hogy harap még karmol engem. Hátulról támad és egyszerűen beleharap a labomba vagy a karomba. A hizelgés se tart sokáig mert aztán harapni akar. Még a szájában visz dolgokat és a szőnyeg alá ássa. Azt hiszem kutyának készült csak macska lett belőle. Mikor harap azt szoktam neki mondani viccből hogy be kéne adjam a válópert és kitegyem a házból. Mert nincs idegem hogy tűrjem a harapásait. Ki van ivartalanitva, nem tudom hogy nem szökik le arrol hogy harap. Eddig soha életemben nem hallottam harapós macskárol. Mikor valaki jön hozzám meg ül csendben, megjatsza hogy milyen jó.

márc. 24. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!