Fogadjam örökbe a cicát?
Nem biztos, hogy átveszik a menhelyeken.
Szerintem próbáld meg kivinni egy karton dobozban a piacra.
Kínálgasd írd ki hogy ingyen elvihető. Szerintem hamarabb gazdára talána így, mint egy sintér telepen vagy menhelyen.
( sintér telepen altatnak is )
Jujj, kérdező, végigolvastam az összes kommented, és mind ütött egyet rajtam. Ha tényleg 18 éves vagy, azok a szerencsétlen macskák már csak anyukádban bízhatnak.
Mindenesetre ne sokat beszélj a macskák előtt, mert rendkívül érzékeny lelkk, és feltétlenül zárj el előlük minden veszélyes tárgyat, mert ugye tudod, mi lett Paris Hilton kutyujaival (a'la Southpark)?
"Ha tényleg 18 éves vagy..."
Annyira nem érdekel az egész, hogy ez miatt kamuzzak, nem tudom te hogy vagy vele... x)
"Mindenesetre ne sokat beszélj a macskák előtt"
OO Miért ne? Én mindig szoktam hozzájuk beszélni. Talán üljek mellettük kussban 3-4 órán keresztül?
Ha te 18 vagy akkor én 2 ;)
Menj plázába, a macskákat meg ajándékozd el, meg szálj le anyádról... Szmájlikat mellőzd, egy sorba nem kell 5...
Flasheled a cukcsi szlenget cuna? Anyád hogy-hogy oda engedett a géphez? Nem veszélyes ez?
"Ha te 18 vagy akkor én 2 ;)"
=D Az jó! Szeretem a kisgyerekeket!
"Menj plázába, a macskákat meg ajándékozd el, meg szálj le anyádról..."
Nem szeretek plázába menni. A macskákat nincs kinek odaadni és had döntsem már el én, hogy kire szállok rá és kire nem :) Köszi!
Szmájlikat mellőzd, egy sorba nem kell 5...
xD Bocs, de szólás és írásszabadság van tudtommal, szóval...benézted.
"Flasheled a cukcsi szlenget cuna? Anyád hogy-hogy oda engedett a géphez? Nem veszélyes ez?"
Aha, biztos... xD Érzem, hogy valamit mondani akarsz...csak nem jön át. (talán mert nem érdekel? :O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!