Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek a fekete...

Mi a véleményetek a fekete macskákról?

Figyelt kérdés

febr. 14. 19:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
#20 Meg az idióta babonák miatt amúgy pl. az USA-ban Halloween környékén menhelyen nem adnak feketét, mert vannak idióta szekták, akik feláldozzák a fekete macskát. Betegek az emberek
febr. 15. 10:59
 22/25 anonim válasza:
91%
Inkább kutyás vagyok, de nekem mindig a fekete macskás tűntek a legszebbnek. Ha örökbe kéne fogadnom egy macskát, az fekete lenne.
febr. 15. 22:12
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Film is készült a bandájáról.
febr. 16. 02:17
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek kevésbé kedveset meg nagyon bájosat is.

Nekem a vörös a kedvencem, de volt fekete is, amit szerettem.

febr. 16. 15:34
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekwm volt tabby cicám, utána csak fekete cicáim voltak.Beleszerettem a fényes, gyönyörű bundájukba, és a fényes, sárga szemükbe, olyan egzotikusak voltsk. Nsgyon szépek még a tuxedo cicák, tiszta feketék, a pofikájuk is, pici fehérrel, és óriási fehér bajuszkákkal, ami világit a fényes fekete pofijukon.Most már nincs cicám, nagyon idős és beteges vagyok.Nagyon okos cicók, nálam nem romboltak, jó "gyerekek" voltak, benti lakásciák, mindegyik-
ápr. 14. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!