21/25 anonim válasza:
#20 Meg az idióta babonák miatt amúgy pl. az USA-ban Halloween környékén menhelyen nem adnak feketét, mert vannak idióta szekták, akik feláldozzák a fekete macskát. Betegek az emberek
22/25 anonim válasza:
Inkább kutyás vagyok, de nekem mindig a fekete macskás tűntek a legszebbnek. Ha örökbe kéne fogadnom egy macskát, az fekete lenne.
24/25 anonim válasza:
Ismerek kevésbé kedveset meg nagyon bájosat is.
Nekem a vörös a kedvencem, de volt fekete is, amit szerettem.
25/25 anonim válasza:
Nekwm volt tabby cicám, utána csak fekete cicáim voltak.Beleszerettem a fényes, gyönyörű bundájukba, és a fényes, sárga szemükbe, olyan egzotikusak voltsk. Nsgyon szépek még a tuxedo cicák, tiszta feketék, a pofikájuk is, pici fehérrel, és óriási fehér bajuszkákkal, ami világit a fényes fekete pofijukon.Most már nincs cicám, nagyon idős és beteges vagyok.Nagyon okos cicók, nálam nem romboltak, jó "gyerekek" voltak, benti lakásciák, mindegyik-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!