11/25 anonim válasza:
Miért pont a feketékről? Ez most valami rasszista kérdés?
14/25 anonim válasza:
Nem vagyok babonás, így a hiedelmekben nem hiszek. Egyébként szerintem nagyon szépek, volt nekünk is fekete cicusunk, kedves, bújós volt.
15/25 Metionin válasza:
Kedvenc macskaszínem, imádom amikor a bundájukon megcsillan a fény.
16/25 anonim válasza:
Szintén nem vagyok macskás, de szerintem a legszebbek. Mint ahogy a legtöbb fekete színű állatról ezt gondolom, kutya, nyúl, tengerimalac stb. Különlegesek a számomra. Van két fekete tengerimalacom, imádnivalóak. Mindig fekete színű kisállatokat fogadok örökbe a legszívesebben.
17/25 anonim válasza:
Erősebb az immunrendszerük mint a többi macskusznak.
18/25 anonim válasza:
Nekünk is volt. Előtte úgy tudtam, hogy nem szeretem a macskákat.
19/25 anonim válasza:
Babonás vagyok, pedig egyetemet végeztem, intelligensnek gondolom magam, de babonás vagyok.
A fekete macskákat kerülöm. Gyerekkoromban ahol volt olyan ház, ahol tudtam, hogy van fekete macska és átment volna előttem, elhessegettem megelőzőleg.
Nem tartom semmi negatívnak a macskákat amúgy. Személyesen viszont úgy gondolom, hogy a háziasításuk nem biztos, hogy befejeződött. Vagy tényleg ilyen makacsak a macsekok. Nem tudom. Én kutyapárti vagyok.
20/25 anonim válasza:
Ha választanék, azt választanék, ugyanis tény, hogy az idióta babonák miatt 99%ban más színűt választanak az emberek (menhely).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!