Van olyan macskaalom, ami bevált nektek (is), mert a jelenlegi nekem olyan port csinál, hogy szörnyű. Az a kristályos valami nem jó, mert csak eszi vagy játszik vele. Megírnátok tapasztalataitokat?
Milyet használsz jelenleg?
A pellet alakú almok általában a legjobbak szerintem.
Itt ez pl baromi jó árban van
Húha, ezek nagyon jónak tűnnek :)
Ahova én járok vásárolni, ott ezek nincsenek, de akkor internetes vásárlással próbálkozom. "Friss" cicatulajdonos vagyok, így tényleg nagyon köszönöm a segítségeteket!
Az utolsó (most nem vagyok otthon, és nem jut eszembe a neve) olyan, hogy a cica kapargálása után rendesen ül a por a környékén, pedig a csomagra mindenféle jót ráírtak :-(
Szerintetek érdemes beáldozni egy kézi porszívóra azért?
Még egyszer nagyon köszönöm a válaszokat!
Porszívó amúgy is fog kelleni a szőr miatt.
Nekem nagyon bevált a sima aldis Shah csomósodó. Utántöltésnél némileg porzik, de messze nem fullasztóan és nagyon jól összeáll, nem bűzlik, könnyű takarítani. Mindemellett olcsó is. Simán tud annyit, mint pl a fressnapfos Multifit, amit előtte használtam évekig és 3-4x annyiba kerül.
Zooplus oldalt tudom ajánlani, táp és alom rendelésre egyaránt. Nagyon jó kedvezmények és lehetőségek vannak a regisztrált vásárlóknak.
Illetve nem tudom, most olyan van-e, de egy zárt cica wc mindenképpen megéri. Illetve én egy darab padlószőnyeget is leraktam elé, mivel az enyém hajlamos kihordani és kikaparni az ajtón az almot, így könnyebb takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!