Leginkább szagmegkötő alom? Ár nem számít
pl. Savic Nestor macska WC
voltam olyannál akinek ilyenje van, nem lehetett érezni, hogy macskája van, többi helyen meg erőssen
A legolcsóbb: szódabikarbóna (500 FT/kg, viszont vékonyan elég használni, napi egy gram, azaz fél forint per nap!), univerzális szagmegkötő, és tisztítószer. (Esetleg a fa hamu; aki fával fűt, kérd el tőle rendszeresen.)
Szinte mindenhova szórható, és elveszi a szagot pár órán belül. Természetesen csak oda ne szórd, ahol a porszerű anyagok ártanának. De mehet pl cipőbe, szekrény mögé, egérjárta részekre, és persze macskaalomba is.
És még biztonságos is a szódabikarbóna, a terméseztbne lebomik ártalom nélkül. Le is nyelhetsz belőle naponta max néhány gramot, olyan szinten még egészséges is.
Nekem a DM saját márkás macskaalom terméke vált be, pedig próbáltam jóval drágábbakat is:
Javaslom, kerüld az illatosított almokat. Nem takarja el a szagot, a macska meg nem szereti a levendula-, babapúder meg ilyesféle szagokat. Állatorvosok se javasolják, előfordulhat hogy kerüli miatta a macska az almot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!