Ajánlanátok jó macskaalom szagtalanítót/illatosítót?
Ezt használtam egy időben, de a legjobban az válik be, ha normálisan takarítod, minden nap, akár azonnal, ahogy elvégezte a dolgát. (Csomósodó sima almot használok.)
Értem, köszi.
Naponta takarítom. Megkèrdezhetem, melyik fajta almot használod? Mi a lidl-ben kaphatót, de az nem az igazi.
Ezt. Teljesen jól beszívja a pisit, könnyű takarítani. Mondjuk hozzátenném, hogy ivartalan nőstény macskám van, úgy tudom a srác cicák pisije büdösebb (talán ivartalanul is) szóval ha neked az van, lehet jobban átveszi az alom. Az enyémnek csak a kakija büdös, de magát az almot nem kell túl gyakran teljesen cserélnem.
Esetleg a silica almot probald ki. Pepcoban, aldiban lehet venni. Mi 2 macskanak ezt vesszuk es takaritjuk a kakat amint nyomnak, amugy meg kb 3 naponta csereljuk teljesen.
Petneten le szokott arazva lenni, most is 30%-kal, akkor mindig rendelek eleg sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!