Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Leukózisos macskánál Feleslege...

Leukózisos macskánál Felesleges reménykednem,hogy jobban lesz ugye?

Figyelt kérdés
Sajnos az van,hogy elviszem dokihoz mert nem akar enni,inni stb.utána antibiotikum infúzió kétszer aztán 3nspig jól van és kezdődik elölről.most ott tartunk,hogy jól levan fogyva és én etetem itatom fecskendovel és hete. 3fele immunerositot kap hetek óta,illetve az egyiket pár napja ez egy gyogygomba,hátha csoda történik.Innen van visszaút vagy ne reménykedjek?
jan. 18. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Úgy tűnik mindent megteszel és nem javul az állapot:(

Én nem adnám fel, esetleg kérj másod-harmad véleményt, de ha máshogy sem javul a helyzet, sajnos el kell gondolkoznod megéri e szenvednie minden nap.

jan. 18. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Én mindenképp kérnék véleményt, tanácsot több orvostól is, hogy ők mit gondolnak. Ahogy jelenleg van a cicus, az tényleg nem kecsegtető.. viszont mielőtt feladnám, sürgősen kikérném más állatorvos véleményét is.
jan. 18. 19:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elaltatni inkább etetem akkor.viszont itt a közelben a dokik semmit nem érnek ezen az egyen kívül akihez vittem,de o sem tudott mit mondani mikor mondtam,hogy nem akar enni sem.két hét alatt 120ezer forintnál járok és semmi javulás csak romlás.végső elkeseredésembe rendeltem már ezt a herbalvetes gyogygombat is,de nem bírom lassan anyagilag
jan. 18. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, van egy leukózisos, flv-s cicám, már 3 éve is el aakrták altatni, hogy ujujujujjjjujujjj, amikor meglátták, megmérték, vért vettek, stb...

Hogy fehér a vére, és nem éri meg a holnapot, meg kitör a világháború.

Na ez volt 3 éve, mai nap úgy képen karmolt játékból, hogy azt hittem felrúgom a háztetőre.

Na ennyit a szakképzett, diplomás dokikról.

Kapott anarespet eleinte, nem nagyon segített, immunerősítőt adtam neki, de....

Végül azt vettem észre, ha simán csak jó minőségű, rendes tápot, kaját kap, attól van a legjobban.

Tartalmazzon vasat, ásványi anyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat.

Ennyi.

Az immunerősítőktől csak vacakul volt, eléggé, szinte élőhalott volt tőlük.

jan. 18. 21:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a vakaszokat!nekem is kb élő halott,mintha nem használna semmit ez a sok cucc.Szerinted ha mondjuk Royal Canint turmixolnék neki és azt kapna fecskendővel?Lattam vannak ilyen konzervek ami hasonló,mint egy koncentratum.Az a baj hasmenese van napi kétszer és ettől is fogy.Esetleg ha valaki tud rá valami hatásos cuccot megköszönném.
jan. 18. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Adsz neki probiotikumot? Én cicámnak a Normaflore 2 nap alatt megszüntette a hasmenését. Plusz diétáztattam 2 napig főtt csirkemell, rizs. De ő nem leukózisos.

Sajnos volt leukózisos cicám, a végén ő sem evett. A fogaik is szoktak romlani, kihullani. Még utoljára kihúzattam a rossz fogait, hátha akkor enni fog, de nem jött helyre Korábban az antibiotikum mindig helyrehozta pár hónapra, de a végén már nem. A másik cicámnak viszont segített a foghúzás, amikor nem evett jól és gyulladt fogakat találtak. Hát nyilván az ember megpróbál mindent.

jan. 20. 09:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Most rendeltem egy Profibre nevüt remelem beválik.Royal canin recoveryt is sokan írtak,hogy sikerült hizlalni vele kutyát macskát és fecskendovel is felszivható.Keddre megérkezik.Nézte a doki a száját,de nem mondta,hogy ott lenne valami szóval fogalmam sincs.Ez a baj őt is 3napra hozta helyre az antibiotikum.Jolenne ha ez a royalos koncentratum kicsit felhízlalná,és használna a probiotikum is.
jan. 20. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!