Leukózisos macskánál Felesleges reménykednem,hogy jobban lesz ugye?
Úgy tűnik mindent megteszel és nem javul az állapot:(
Én nem adnám fel, esetleg kérj másod-harmad véleményt, de ha máshogy sem javul a helyzet, sajnos el kell gondolkoznod megéri e szenvednie minden nap.
Kérdező, van egy leukózisos, flv-s cicám, már 3 éve is el aakrták altatni, hogy ujujujujjjjujujjj, amikor meglátták, megmérték, vért vettek, stb...
Hogy fehér a vére, és nem éri meg a holnapot, meg kitör a világháború.
Na ez volt 3 éve, mai nap úgy képen karmolt játékból, hogy azt hittem felrúgom a háztetőre.
Na ennyit a szakképzett, diplomás dokikról.
Kapott anarespet eleinte, nem nagyon segített, immunerősítőt adtam neki, de....
Végül azt vettem észre, ha simán csak jó minőségű, rendes tápot, kaját kap, attól van a legjobban.
Tartalmazzon vasat, ásványi anyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat.
Ennyi.
Az immunerősítőktől csak vacakul volt, eléggé, szinte élőhalott volt tőlük.
Adsz neki probiotikumot? Én cicámnak a Normaflore 2 nap alatt megszüntette a hasmenését. Plusz diétáztattam 2 napig főtt csirkemell, rizs. De ő nem leukózisos.
Sajnos volt leukózisos cicám, a végén ő sem evett. A fogaik is szoktak romlani, kihullani. Még utoljára kihúzattam a rossz fogait, hátha akkor enni fog, de nem jött helyre Korábban az antibiotikum mindig helyrehozta pár hónapra, de a végén már nem. A másik cicámnak viszont segített a foghúzás, amikor nem evett jól és gyulladt fogakat találtak. Hát nyilván az ember megpróbál mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!