Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szabad ilyen helyen állatot...

Szabad ilyen helyen állatot tartani?

Figyelt kérdés
Müszaki vizsgára vittem az autóm, és a váróteremben a kanapén ott nyalta a tökét egy óriási hosszúszőrü macska. A kétszemélyes kanapét teljesen elfoglalta és le sem lehetett mellé ülni, meg minden csupa szőr volt körülötte. Inkább kint a -5 fokban ácsorogtam fél órát.

jan. 11. 12:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%

VIGYÁZZATOK!

A világ legveszélyesebb állata a kanapén tökeit nyalogató macsek.

(csak szólok)🤣

jan. 11. 14:20
 22/29 anonim ***** válasza:
79%
Lényegében ugyanazt tudom mondani, mint a 7-es és a 11-es válaszoló. Autószerelő műhelynek várótermet sem kell biztosítania, sok helyen nincs is.
jan. 11. 14:40
 23/29 A kérdező kommentje:
Ez nem autószerelő mühely. Vizsgaállomás. Nem foglalkoznak semmi javítással, csak az autó müszaki állapotát mérik fel. Sima mühelynél logikus, hogy nincs váróterem, senki nem fog 5 órát várakozni egy kuplungcserére.
jan. 11. 14:46
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legközelebb tegyél meg egy szivességet és menj másik helyre! Jót teszel vele mindenkinek, legfőképp a szegény cicának, akinek az egyetlen "bűne" volt, hogy a kanapén feküdt, hozzá teszem sokkal több joga volt ott lenni, mint neked.:)
jan. 11. 14:55
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
A vizsgaállomáson sem te döntöd el, hogy lehet-e macska.
jan. 11. 14:55
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a közlekedési hatóságot és kérdezd meg tarthat e macskát egy vizsgallomas, szerintünk igen.
jan. 11. 14:59
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, a bmw-m vizsgáztatására vártam. És nem a tökömet, hanem a kukimat nyaltam, hogy megbizonyosodjak, hogy megvan-e még. Tudod, olyan kicsi, hogy kell hozzá hosszabbítónak a bmw.

A várótermes macska voltam. Jah, bocs a szőrért, de mégsem járhatok gagyidasban, ha telik a bundára, haver!

jan. 11. 15:26
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ahogy a többi, így a #23 hozzászólásod sem állja meg a helyét.

Kezdjük azzal, hogy "váróterem" leginkább egy pályaudvaron van. 😁

És nem jól tudod, mert rengeteg autószervizben található ügyfélváró.

Ezzel szemben, van sok olyan műszaki vizsgáztató állomás, ahol nincs sem kanapé, sem macska, csak egy irodai ablak, ahol beveszik-kiadják a papírokat is a pénzt.

jan. 11. 22:53
 29/29 anonim ***** válasza:

18-as

Ne is haragudj, de ott nem a macska volt a fenyegető, sem a veszélyes, hanem az a barom hülye állat, aki póráz nélkül elviszi mindenhova a kutyáját, mert ettől érzi magát felsőbbrendűnek, hogy ő már pedig még egy autószerelő műhelybe is a kutyájával fog menni! Az ilyenektől mind egytől-egyig el kéne venni a kutyát!!!! ŐRÜLET, amit rengeteg kutyás művel!!!

Még ott is a macska volt kihozva hibásnak! Elxbasdasott egy világ ez. A kutya már felsőbbrendű mindennél, már nem a kutya nyalogatja a tökét, hanem az emberek nyalogatják a kutyák tökét. Elborult világ. Mit érezhetett az a gazdi, hogy széttépték a macskáját a saját műhelyében!!! Te úristen... :'((((

jan. 13. 09:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!