Szabad ilyen helyen állatot tartani?
VIGYÁZZATOK!
A világ legveszélyesebb állata a kanapén tökeit nyalogató macsek.
(csak szólok)🤣
Bocsi, a bmw-m vizsgáztatására vártam. És nem a tökömet, hanem a kukimat nyaltam, hogy megbizonyosodjak, hogy megvan-e még. Tudod, olyan kicsi, hogy kell hozzá hosszabbítónak a bmw.
A várótermes macska voltam. Jah, bocs a szőrért, de mégsem járhatok gagyidasban, ha telik a bundára, haver!
Kérdező!
Ahogy a többi, így a #23 hozzászólásod sem állja meg a helyét.
Kezdjük azzal, hogy "váróterem" leginkább egy pályaudvaron van. 😁
És nem jól tudod, mert rengeteg autószervizben található ügyfélváró.
Ezzel szemben, van sok olyan műszaki vizsgáztató állomás, ahol nincs sem kanapé, sem macska, csak egy irodai ablak, ahol beveszik-kiadják a papírokat is a pénzt.
18-as
Ne is haragudj, de ott nem a macska volt a fenyegető, sem a veszélyes, hanem az a barom hülye állat, aki póráz nélkül elviszi mindenhova a kutyáját, mert ettől érzi magát felsőbbrendűnek, hogy ő már pedig még egy autószerelő műhelybe is a kutyájával fog menni! Az ilyenektől mind egytől-egyig el kéne venni a kutyát!!!! ŐRÜLET, amit rengeteg kutyás művel!!!
Még ott is a macska volt kihozva hibásnak! Elxbasdasott egy világ ez. A kutya már felsőbbrendű mindennél, már nem a kutya nyalogatja a tökét, hanem az emberek nyalogatják a kutyák tökét. Elborult világ. Mit érezhetett az a gazdi, hogy széttépték a macskáját a saját műhelyében!!! Te úristen... :'((((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!