Szabad ilyen helyen állatot tartani?
Nem értelek!
Azt írod, van egy váróterem és abban egy kanapé.
A váróteremben ül egy macska az említett kanapén, és vár.
Vagyis, minden a rendeltetésének megfelelően működik.
Akkor mi a problémád?
"A kétszemélyes kanapét teljesen elfoglalta és le sem lehetett mellé ülni, meg minden csupa szőr volt körülötte. Inkább kint a -5 fokban ácsorogtam fél órát."
Aha, tehát annyira zavart téged az a szegény cica, hogy még egy légtérben sem voltál vele, inkább kint ácsorogtál a minuszokban ahelyett, hogy bent ácsorogtál volna. Legalább ezzel a cicusnak tettél jót.😁
Macskaszőrre allergiás kismama, aki műszakira viszi az autót és az udvaron ácsorog -5°C-ban.
Na ez egy egészen életszerű helyzet.
Ja nem. 😁
Szabad. Nálunk a bicikli szevíz boltban is macska van. A pènztár mellett nyalja a tökèt.
Szerintem aranyosak, mondjuk olvastam már olyan sztorit hogy macskás autó műhelybe kutyával èrkezett az ügyfèl ès a kutya megtámadta a macskát, megölte. Tehát szerintem hülye ötlet, veszèlyes a macskára nèzve. Vagy esetleg egy hozzád hasonló bemegy ès bántja a macskát ha nem látják a dolgozók, mert felsőbbrendűnek èrzed magad..
Nem otthon vagy. A várótermes kanapèt se te vetted. Nem a tièd. A cèg tulajdona ahogy a macska is. Több joga van neki oda ülni.
Szerintem még egy allergiás kismamának is lenne annyi esze, hogy nem foglalkozna ilyennel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!