A macskám lenyelt egy alufólia darabot. Mit csináljak???
Figyelt kérdés
A macska szerelés közben odajött hozzám és lenyelt egy darab alufóliát. Maine Coonom van kb fél centis lehetett a darabka. Utána kiköpte a nyálát (nem tudom hogyan kell ezt értelmesen megfogalmazni)
És érkezett öklendezni.
Aztán lefeküdt aludni és játszottam vele. Nem tűnik úgy mintha rosszul lenne.
Ha tényleg lenyelte, nem akadt meg a torkán, akkor jó eséllyel csak átmegy rajta. Én azért a biztonság kedvéért elvinném orvoshoz, főleg, ha még nem kifejlett, hanem kölyök.
2023. dec. 28. 16:33
3/9 A kérdező kommentje:
Egy éves múlt kb 2 hónappal 5 kilogramm. És mondtam hogy Maine Coon. (Elég nagy macska fajta)
2023. dec. 28. 16:43
4/9 anonim válasza:
Igen, azt láttam, hogy Maine coon, csak a kora nem szerepelt, és nem mindegy.
Szerintem nem lesz baja, ha már tényleg lement az alufóliadarabka. Kakit viszont nézegetni kéne majd, hogy kijött-e.
2023. dec. 28. 16:47
5/9 anonim válasza:
Fél centi az semmi. Még egy hat hetesen is simán átmegy.
2023. dec. 28. 16:54
6/9 anonim válasza:
Az én kutyám már annyi mindent lenyelt, és semmi baja. A macskadnak se lesz nyugi.
2023. dec. 28. 17:12
7/9 anonim válasza:
Semmi gond nincs, a gyomorsav egy picit majd próbál oldani belőle keveset, egyébként meg szépen átmegy rajta és észrevétlenül távozik.
2023. dec. 28. 18:38
8/9 anonim válasza:
A székletét vizsgáljad, hogy kijött-e az idegen tárgy. Illetve, hogy véres-e a végtermék. Mi ceruzával szoktuk ilyenkor napokig szétnyomkodni a kakát. Nagy valószínűséggel átmegy rajta, és nem lesz semmi baja.
2023. dec. 28. 19:29
9/9 anonim válasza:
Én sem gondolnám hogy egy picike darab komoly problémát okozna. De az alomba valóban érdemes belenézni pár napig, hogy kijött-e túloldalt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!