Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki lehet valahogyan deríteni,...

Ki lehet valahogyan deríteni, hogy ki lövi légpuskával a macskát?

Figyelt kérdés

Fél éven belül a harmadik sebhelyet találjuk rajta. Állatorvos azt mondja lőtt sebtől való elfertőződés.

Évtizedek óta vannak macskáink, jelenleg is ezen kívül még kettő, de azokon ilyet nem találtunk még soha. Ő valahová messzebbre is eljárhat. Ivartalanítva van mind.

Van értelme feljelentést tenni, vagy úgysem csinál semmit a rendőrség szokás szerint?

2023. dec. 28. 04:37
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
44%
Talán a saját portádon belül kéne tartani a macskát, nem engedni hogy más portáján garázdálkodjon és akkor senki se bántaná.
2023. dec. 28. 10:32
 22/46 A kérdező kommentje:
#20 és gondolom képtelen arra, hogy egy botot dobjon felé vagy kimenejen elkergetni. Ide légpuska kell, meg megsebesíteni az állatot, ugye? Te agyhalott barom.
2023. dec. 28. 10:34
 23/46 A kérdező kommentje:

#21 kérdeztem tőled az előbb te szerencsétlen, hogy hogyan tartsam telekhatáron belül?

Nagyon várom pedig az okos ötleteket, de csak azt kapom, hogy telekhatár, telekhatár... hogyan? Építsek erődöt?

2023. dec. 28. 10:35
 24/46 anonim ***** válasza:
40%

Én is lelőném a macskát ha bejönne a telekre

ha nem tudod bent tartani ne tartsd ,nehogy már neked álljon feljebb

mert a dögöd összeszarik mindent a környéken

2023. dec. 28. 10:48
 25/46 A kérdező kommentje:
#24 én meg téged vernélek agyon te féreg.
2023. dec. 28. 10:50
 26/46 anonim ***** válasza:
0%
24 akkor paradugot memm lobi a seggébe
2023. dec. 28. 11:13
 27/46 anonim válasza:
100%
Aki itt a túltenyésztéssel jön blabla. Az emberek is túl sokan vannak mégse írtják őket pedig az emberiség kb 80%-a egy forintot nemér.
2023. dec. 28. 11:19
 28/46 anonim ***** válasza:
83%

Igen, lehet hogy egy féreg az, aki meglövi a macskát, ettől még a probléma ott kezdődik hogy a te macskád megy át az ő kertjébe (ezért lövi meg, féreg módon). Magyarul ha nincs ott a macskád, akkor nem lesz meglőve. Nem fogod tudni a szomszédot átnevelni, ha ez lenne a terved.

Amúgy meg használt a Google-t, beírod hogy "macskabiztos kerítés" és láss csodát.

2023. dec. 28. 11:20
 29/46 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem inkább íjászkodni kellene megtanítani az emberünket és maris két probléma megoldódna.

A kóbor macskák és a kérdező macskái se jönnének haza lőtt sebbet

2023. dec. 28. 13:41
 30/46 A kérdező kommentje:
De ha egy Szigeti nyílpuskával megtalálnálak, akkor te sem.
2023. dec. 28. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!