Ki lehet valahogyan deríteni, hogy ki lövi légpuskával a macskát?
Fél éven belül a harmadik sebhelyet találjuk rajta. Állatorvos azt mondja lőtt sebtől való elfertőződés.
Évtizedek óta vannak macskáink, jelenleg is ezen kívül még kettő, de azokon ilyet nem találtunk még soha. Ő valahová messzebbre is eljárhat. Ivartalanítva van mind.
Van értelme feljelentést tenni, vagy úgysem csinál semmit a rendőrség szokás szerint?
#21 kérdeztem tőled az előbb te szerencsétlen, hogy hogyan tartsam telekhatáron belül?
Nagyon várom pedig az okos ötleteket, de csak azt kapom, hogy telekhatár, telekhatár... hogyan? Építsek erődöt?
Én is lelőném a macskát ha bejönne a telekre
ha nem tudod bent tartani ne tartsd ,nehogy már neked álljon feljebb
mert a dögöd összeszarik mindent a környéken
Igen, lehet hogy egy féreg az, aki meglövi a macskát, ettől még a probléma ott kezdődik hogy a te macskád megy át az ő kertjébe (ezért lövi meg, féreg módon). Magyarul ha nincs ott a macskád, akkor nem lesz meglőve. Nem fogod tudni a szomszédot átnevelni, ha ez lenne a terved.
Amúgy meg használt a Google-t, beírod hogy "macskabiztos kerítés" és láss csodát.
Szerintem inkább íjászkodni kellene megtanítani az emberünket és maris két probléma megoldódna.
A kóbor macskák és a kérdező macskái se jönnének haza lőtt sebbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!