(Sürgös kérdés!!) az 1 ik macskánk már lassan 1 honapja nagyokat lélegzik és máma kezdett valamiért rosszul lenni pld: 1 helyben szédül hangosabban lélegzik és egyre soványabb meg Furcsán nyávogot mi lehet a baja? elvigyük orvoshoz?
Én nyáron falun voltam és megdöbbenve tapasztaltam hogy beteg az egyik macska, a reakció pedig az volt rá, hogy nem baj, van még 7 másik.
Szóval nem mindenhol evidens az, hogy hogy kéne állatot tartani. Sajnos.
40.-re.
Igen, kibannoltatták, mert kiírt egy kérdést a szilveszteri kutya és petárda kapcsán.
Olvastam előtte, és igaza volt pedig.
Egy hónapig néztétek, ahogy szenved.
Soha többet ne legyen állatotok, és ne is szaporodjatok, a világ érdekében, köszi.
40-es miben változna a dolog, ha itt megjelenne?
Eleve hullámzóan tűnt fel és válaszolgatott kérdésekre, szóval messzemenően nem értem ezt a számonkérést, hogy hol van, amikor egyáltalán nem lehetett arra számítani, hogy felbukkan egy-egy kérdésnél, másfelől meg már igen rég válaszolt bárhol is.
Harmadrészt, miért hiányolod, szerinted a kérdés alapján bármelyik szakember tudott volna A-t vagy B-t mondani?
Az ilyen típusú kérdésekkel nem az a baj, hogy itt senki nem ért hozzá, hanem hogy az információ tartalmuk 0. Légzési tüneteket metabolikus problémák éppúgy okozhatnak, mint szív-és érrendszeri, vérképzőszervi bántalmak, de akár egy trauma is okoz ilyen tüneket.
Az adott állat fizikális vizsgálata és a teljes kórelőzmény ismerete nélkül egy szakember is ugyanúgy vakon van egy ilyen sztoriban. Az itt megadott információk felérnek a semmivel ilyen téren. Egy vérvételt már meg sem említek.
Kicsit támadó jellegűre sikerült a hangvételem, amiért elnézést kérek, de mindenféle ellenszenv nélkül kérdezem, hogy miért kerested az "Egy állatorvos..." felhasználót.
#40 tudjuk, hogy te vagy az az "állatorvos" és magadnak válaszoltál a 42-es válaszban.
Szerencsétlen cica. Gondolom nálatok is csak fogyóeszköz, csak egy macska, majd lesz másik....
azért mérgezés volt mert minden tünet illet rá fel sorolom A következő tünetek azt mutatják, hogy egy macska megmérgezte magát:
A macska hány.
A macskának hasmenése van.
A négylábú barát kábultnak tűnik.
A macska nyáladzik és a szája habzik.
A pupillák nagyon kicsik vagy nagyon kitágultak.
A macska remeg és görcsöl.
Bénulásról van szó.
A macska fél és idegesen néz ki.
mindegyik meg volt kivéve hasmenés mert járni nem birt nem hogy menyen a hasa bár az is lehet meg volt vagy hányás mert valami folyadék volt sok helyen
De mit nem értesz azon hogy a mérgezéstől rögtön* feldobja a talpát nem 1 hónap múlva
*Gyengébbek kedvéért: 2-3 napon belül
"járni nem birt nem hogy menyen a hasa"
Nem sok biológiát tanultál ugye? A hasmenés nem wc-re rohanást jelent, hanem üeülékvisszatartási nehézség. Attól, hogy nem tud járni, még lehet nehézsége az ürülék visszatartásával, sőt amúgy gyakran az izmok gyengülésével ez egyre gyakoribb. Amúgy kinek tűnt fel, hogy egyre több tünet jelenik meg a már nem is élő macskán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!