(Sürgös kérdés!!) az 1 ik macskánk már lassan 1 honapja nagyokat lélegzik és máma kezdett valamiért rosszul lenni pld: 1 helyben szédül hangosabban lélegzik és egyre soványabb meg Furcsán nyávogot mi lehet a baja? elvigyük orvoshoz?
Igen, vigyétek el állatorvoshoz. Most.
Nem is értem, hogy ez miért kérdés, és miért vártatok egy hónapig. Indulás.
Annyira nem sürgős, ha egy hónap nem volt elég arra, hogy elvidd megnézetni.
Csatlakozom az előttem lévőkhöz, addig vidd el orvoshoz, míg van ki megnézze, mert lehet hogy nem éli meg az ünnepek végét
Most komolyan egy laikus csapat diagnosztizálja látatlanul az állatot? Még az orvosnak is szüksége van fizikai vizsgálatra a betegségek diagnosztizálásához, nem léteznek varázslók.
A másik meg, hogy ne kelljen már az összes gyakoris kérdezőnek a szàjába rágni, hogy a beteg állatot orvoshoz kell vinni... A kérdések nagy része arról szól, hogy orvos nélkül mondjuk meg, látatlanul, hogy mi a baja az állatnak, meg mondjuk már meg, hogy adott tünethez kell-e orvos... Kérdező, megkönnyítem a dolgod: a macska nem szeret tünetet mutatni, nem szimulál. Ha tünetei vannak, akkor beteg és ki kezeli a betegséget? Hàt az állatorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!