Tapasztalt cicatartók! Segítene valaki?
Befogadtunk 2 hete egy kis kandúr cicát (8 hetes lehet kb most)
Az a baj, hogy iszonyatosan rossz. Rászokott az alomra, alvással evéssel sincsenek már gondok, DE össze vissza karmol mindenkit, nem fogad szót, harapdál...
Már ott tartunk, hogy mindenki keze tiszta seb. Anya azt mondta, hogy ha így folytatódik, akkor el lesz ajándékozva (szóval tényleg nagyon durva a helyzet).
Szerintem nem reménytelen, még kiscica, nem tudja mi a jó meg mi a rossz.
Hogyan tanítsuk meg, hogy ne harapdáljon, karmoljon, ugráljon fel ágyra, asztalra stb... ?
Próbáltam többször is rákérdezni, tutira nem lesz még egy kiscica :S
Kaparófát majd kap!
Cicán kívül más ötlet??
Hát nagy kár hogy anyukád nem látja be az igazságot hiába mondja több tapasztalt macskatartó is....
Két cicával mindig könnyebb mint eggyel. És nem nagy plusz költség,az étkeztetést okosan kell megtervezni,alomtálcából sokszor egy is elég.
Nekünk is kettő van, az elején én is megijedtem a felelősségtől, de ennél jobb döntést nem is hozhattam volna! Remekül eljátszanak egymással, ütik verik egymást, hozzánk csak dorombolni járnak:) Ha egyedül van egy cica, az ösztönei ugyanugy működnek, és ha nincs játszópajtása ezekre a durva macskajátékokra, akkor bizony titeket akar majd bevonni. Ez ellen nem lehet mit tenni...Remélhetőleg kinövi.
Köszi :)
Most már felengedjük mi is. Próbálom győzködni őket, talán majd ők is belátják. Ismerősünknél most születtek kiscicák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!