Valaki tapasztalt már ilyet?
Hasonló tapasztalatom volt nekem is. Amikor elhoztuk a cicát a menhelyről, 3-4 napig nem evett, nem pisilt. Nagyon sokat foglalkoztunk vele, játszottunk, simogattuk. Nálunk ez hamar elmúlt, nem tudom mitől. Lehet, hogy megszokta az új helyet.
Legyél mindig a közelébe, mert most úgy tűnik, neki egyedül Te vagy a biztonság. Bizalmatlan, ez abban is nyilvánul meg, hogy külön kell neki rakni a kaját.
Lehet, hogy az segítene ha kiraksz neki egy külön almot, ami csak az övé. A macskáknak szükségük van a biztonságérzetre, és ők úgy gondolják, akkor a legsebezhetőbbek, legkiszolgáltatottabbak amikor végzik a dolgukat, mosakodnak, vagy esznek.
Azon kívül, hogy sokat vagy vele, nem tudsz mást tenni. Ezt az új helyzetet/környezetet meg kell szoknia. Ha rosszabbodik az állapota, vidd vissza a dokihoz.
meg ha párom otthon van,vele is szívesen elvan,de én vagyok neki a nagy betűs GAZDI,ANYUCI :D
[link] így szokott aludni,amikor biztonságban érzi magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!