Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha az illatos útról fogadok...

Ha az illatos útról fogadok örökbe úgy jobbat teszek, mintha egy ivartalanításról még sosem hallott szaporító családtól hozok el macskát?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy negyedik bentit és szeretnék jót is tenni vele. Ezek a felelőtlen családok ahogy nézem nagy sikerrel passzolják le a macskákat ameddig talán a menhely kevésbé sikeres.

Kinek mi a véleménye? Sajnos megviselnek a macskasorsok, de most csak egy állat befogadására van pluszban lehetőségem.

2023. dec. 14. 18:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Inkább a szaporító. Lelki sérült állatot menhelyről nem vennék, ki tudja milyen volt az előző élete és mi módon hatott rá?? Én ezt nem kockáztatnám.
2023. dec. 15. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyszer szerettem volna kutyát menhelyről, szerettem volna megmenteni egy kis állatot. Rájuk írtam, tök bunkó hangnemben válaszoltak. Írtam h kölyök kutyára gondoltam, erre írták h nekem öreg kutyát adnának mert mivel gyerekünk van az lesz a jó. Írtam nekik h öreg kutya nem kell, szeretnénk ha minket szokna meg és sokáig lenne velünk. A másik gond, kintre ők nem hajlandók kutyát adni holott ők is kint tartják őket. Nekem bentre 3 macska mellé nem kell kutya, meg amúgy se. Mindegy kintre nem adják... itt el is engedtem. A csúcs viszont akkor volt amikor rámírtak h mi lett azzal a kutyával amit x évvel ezelőtt kerestünk a facebookon? Tesómnak kerstünk akkor kis testű kutyát, és meghirdettük. Képesek voltak vájkálni és kérdőre vonni minket. Gusztustalannak tartom ezt a hozzáállast. Akkor eldöntöttem etessék, segítsék ők a menhelyi kutyákat, amikor szerettem volna segíteni patkány módon viselkedtek, holott tényleg jó emberek vagyunk, jelenleg is 5 állatról gondoskodunk. Szóval a menhelyről lebeszéllek.
2023. dec. 24. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!