Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha az illatos útról fogadok...

Ha az illatos útról fogadok örökbe úgy jobbat teszek, mintha egy ivartalanításról még sosem hallott szaporító családtól hozok el macskát?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy negyedik bentit és szeretnék jót is tenni vele. Ezek a felelőtlen családok ahogy nézem nagy sikerrel passzolják le a macskákat ameddig talán a menhely kevésbé sikeres.

Kinek mi a véleménye? Sajnos megviselnek a macskasorsok, de most csak egy állat befogadására van pluszban lehetőségem.

2023. dec. 14. 18:01
1 2
 1/12 anonim válasza:
81%
Szerintem jobb, hogy ha kóbor macskát fogadsz, mi is így tettünk.
2023. dec. 14. 18:15
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Egy szaporító úgyis elpasszolja 5 ezerért a kölyköket, ha többért már nem veszi senki sem és általában azért benn tartják a kutyát meg néha elviszik orvoshoz.

Míg a menhely és az ideiglenes befogadók folyamatosan teltházon vannak, nem tudnak segítni újabb utca macskákon, kutyákon, akiknek lehet napjaik vannak hátra, balesetesek, nagy műtétekre várnak stb.

Én a menhelyt mondanám. Minden szaporítótól megvett kölyökkel egy újabb alom lehozását támogatod.

2023. dec. 14. 18:17
 3/12 A kérdező kommentje:

8 éve az egyik macskám nekem is onnan lett, de akkor még gyerek voltam és nem gondoltunk ilyenekbe.

Mondjuk ő egy nagy 7 kilós macska lett és most is itt alszik mellettem.

Amúgy az Illatosnál is úgy van, mint a menhelyeknél, hogy szerződés meg minden? Ami nem gond csak futottam már bele kissé túlzó állatvédőbe, aki hiába van lassan 8 éves macskám és hiába van bent mindenbe belekötött.

2023. dec. 14. 18:24
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Mindenképp menhely. A szaporítókat ki kellene lőni az űrbe.
2023. dec. 14. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:
13%
jaj szaporító olyan rémes jaj ja de félkegyelmű szerencsétlen
2023. dec. 14. 19:25
 6/12 anonim ***** válasza:
18%

"mindenbe belekötött."

Hát, amikor egy kb szobanövény szinten tartanak egy macskát, macska számára egy 0-ás életminőségben, abba én is belekötök.

Ezek a panel, 10. emeltén tartott, 50 kilós macskák, amik már csak a zabálásnak élnek egyedül, és a gazdi úgy veszi elő, mint egy plüssnyulat, amikor akarja, kicsit prüntyög neki, és azt hiszi, az marha jó a macskának, közben meg lebunkózza a vidéki macskatartót, aki tartja úgy a macskáját, ahogy, na az a nemkicsit érdekes....

2023. dec. 14. 19:28
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Az Illatos úti menhelynek nem a legjobb a híre, azt azért megjegyezném.
2023. dec. 14. 19:39
 8/12 anonim ***** válasza:
86%
Illatos útra szavazok. Nagyon kevés macska kap esélyt ilyen helyekről.
2023. dec. 14. 20:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Hova kerülnek innen az állatok, ha nem altatnak?
2023. dec. 14. 20:28
 10/12 anonim ***** válasza:
81%

Szaporító...vazze, nehogy már te is forgalmat csinálj ilyennek.

Illatos úti menhelyen úgy tudom altatnak... Tehát igen, ha onnét hozol ki állatot, azzal jót cselekszel, és az êletét is megmentése annak az àllatnak...

2023. dec. 14. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!