Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Aki nem vesz macskaalmot, az...

Aki nem vesz macskaalmot, az hogy oldja meg a wc-zést?

Figyelt kérdés
Benti macskánál.
2023. dec. 12. 18:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
90%

Ugy erted te 7/7, 0-24 ulsz es oket bamulod ? Hogy kikor jonnek mennek es mi van a szatyraikban?

Maskepp nehezen ertelmezheto az , hogy mivel nem lattál még naluk macska almot igy nem is hasznalnak.

A mi hazunkba 2 macska is lakik, es egyik csaladot se lattam még macska almot cipelni ... 🤔

Baratnom 3 macskat tart, rendeli netrol az almot sima jelzes nelkuli dobozba erkezik. Szoval ot se latták még soha almot venni. Mindjart szolok is neki hogy cipeljen fel ala egy zsakot az udvaron nehogy megszoljak 🤣

2023. dec. 12. 22:01
 22/29 anonim ***** válasza:
49%
Sosem vettem macskaalmot meg macskam sincs, de mi koze ennek ahhoz, hogy hogy oldom meg a "wc-zest"?
2023. dec. 13. 00:11
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

A miénk elleste tőlünk a wc használatát, ha koszos az alma oda jár.

Talán a szomszédé is megtanulta.

Egyébként én sose láttam a szomszédot wc papíros tekercsekkel bejönni, ő meg lehet macskaalmot használ 🤔

2023. dec. 13. 02:10
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha beszélõviszonyban vagy a szomszédokkal, nyugodtan rákérdezhetsz. Mondhatod pl. azt, hogy te is gondolkodtál valami háziállaton, de aggódsz, hogy az alom nem büdös-e. Aztán rákérdezel, ôk hogy csinálják, mit használnak?

Az, hogy nem láttad ôket almot venni, nem jelent semmit. Mi is rendeljük, mert nagy is, nehéz is.

2023. dec. 13. 03:13
 25/29 anonim válasza:
Jézusom...
2023. dec. 13. 17:07
 26/29 A kérdező kommentje:

Sok nagyokos válaszolónak: nem őket figyelem, hanem a környezetemet. Minden be van kamerázva, és igen, 24 órán át nézem a kamerákat, folyamatosan megy a képük egy nagy monitoron. Ennek az az oka, hogy néhány éve volt nálunk egy durva betörés, amikor engem megtámadtak, kórházba kerültem. Azóta nagyon leromlott az életminőségem, folyamatosan rettegek, a házból egy igazi erődítményt csináltam, sajnos ha bármi zajt hallok, összerezzenek és már a kezem a pánikgombon. Nyugodtan írjátok, hogy ez nem normális, én is tudom, de nem múlik el. Fél évig súlyos rémálmaim is voltak az eset után, borzasztóan megviselt. Tehát ezért tudom, hogy nem hagyják el a házat hetekig a szomszédok, az autójuk itt áll most is két hete a ház előtt, és kizárólag autóval mozdulnak. Azóta nem jöttek ki, és futár sem jött hozzájuk. Nem is szokott jönni soha, még sosem láttam. Tehát nem is rendelnek almot.

Aki a kérdésre válaszolt, és normálisan, annak köszönöm szépen!

2023. dec. 13. 18:53
 27/29 anonim ***** válasza:
62%

Ez undorito ! En azonnal elkoltoznek. A szomszedaid tudjak , hogy gyakorlatilag minden lepesuk meg van figyelve, rogzitve van kameran ?

Eskuszom ha tudnam ki vagy feljelentenélek.

Szorongas ide vagy oda ikyet nem tehetsz. Vonulj be a pszichiatriara mert ez nagyon gaz.

2023. dec. 13. 19:41
 28/29 anonim ***** válasza:
62%
Erdekes , hogy nem az zavar teged, hogy 2 hetig mit esznek ha nem mennek el es futar se jon, hanem az , hogy a macska hová űrít....
2023. dec. 13. 19:42
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha két hete nem hagyták volna el a házukat és futár sem ment volna hozzájuk, akkor azért a macskaalomnál komolyabb kérdések is felmerülnének, pl. hogy mit esznek.

A nap 24 órájában nem lehet a kamerákat nézni. Biztosan alszol, mész mosdóba, csinálsz kaját stb. Azalatt pedig jöhetnek-mehetnek, vagy mehet hozzájuk futár.

De ha már a macskaalmon kattogsz, simán lehet, hogy betáraztak belőle hónapokra, így aztán egy darabog nem kell venni.

2023. dec. 13. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!