Aki nem vesz macskaalmot, az hogy oldja meg a wc-zést?
De logikátlan azt feltételezned, hogy nem használnak almot csak azért, mert te nem látod. Én is netről rendelem az almot is, a kaját is (nagyrészt). Feltűnő márkajelzés nélküli dobozban jön.
Másrészt írta más is, hogy meg lehet tanítani a macskát, hogy a wc-be intézze a dolgát.
Nekem már attól szekunder szégyenem van, hogy van ilyen ember, akit ennyire izgat, hogy a szomszédja mikor, miből mennyit vesz...
Hát mire válaszoltam kérdező?!
"Aki nem vesz macskaalmot..."
Az igaz, hogy nem lehet azt állítani, hogy soha nem veszek, de szerencsére ritkán van rá szükség.
"...az hogy oldja meg a wc-zést?"
Leírtam világosan, hogy kiengedem a macskát az udvarra. Reggeli rutin, hogy felkelés után egyből kiengedem. Elvégzi a dolgát, visszajön, megetetem. Utána általában még játszani kell vele, aztán visszafekszik aludni. Munkából hazaérve nagyjából ugyanez a rituálé. Teljesen megszoktuk már.
Az, hogy neked nem tetszik a válasz, attól még a kérdésre válaszoltam és nem a fehérjék polipeptid láncainak másodlagos kötőerőiről értekeztem.
Más lehetőség szerintem nincs. Vagy kiengeded, vagy veszel almot. Régebben, kezdő macskás koromban és is próbálkoztam földdel, homokkal, fűrészporral. De egyik sem az igazi. Nagyon hamar undorítóan büdös lesz és/vagy szétázik. Szerintem nem érdemes ezekkel vacakolni. Nem olyan drága az a bolti alom. Még egy dolog lehet: megtanítod a macskát, hogy a wc-be végezze a dolgát. Van erről rengeteg videó a neten, lehet kapni rászoktató eszközt is. Más megoldást én nem tudok, akár tetszik neked, akár nem és ismét lepontozol. Ez a tényeken nem fog változtatni. Hajrá!
Ja, már értem! Közben visszaolvastam. Bevallom, mikor egy itteni kérdésre válaszolok, előtte nem böngészem végig a válaszokat és nem azokat figyelembe véve fogalmazom meg a választ.
Tehát ezek szerint azért nem a kérdésre válaszoltam, mert nem neked van macskád, hanem az érdekel, hogy a szomszédaid hogy oldják meg. Mi lenne ha megkérdeznéd tőlük, ha ennyire érdekel és nem nekünk kellene találgatni. Azt pedig honnan tudod, hogy mit vásárolnak? Egész nap ezt figyeled, hogy mikor hova mennek és mit csinálnak? Honnan tudod, hogy a kocsi csomagtartójában, szatyrukban mi van? Kipakolod? Várj, inkább nem akarom tudni! Isten ment, hogy ilyen szomszédaim legyenek, mint te!
Te is az a fajta vagy, aki állandóan a szomszédokat lesi és mindenféle háttérszotrikat meg pletykákat gyárt róluk?
Kutasd akkor ki a kukát is. Lesd ki, mikor viszik ki a szemetet, aztán pakold ki a kukászsákjukat, hátha találsz benne hugyos macskaalmot. Vicces látvány lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!