Sajnos úgy alakult, hogy szétmentünk a párommal. Nála maradt a 2 macska, mert én nem tudom őket hova vinni. Nagyon hiányoznak...szerintetek keresnek ? Hiányzom nekik ? Nagyon aggódom, hogy valami bajuk lesz...
Hihetetlen, hogy már ebben a topikban is itt van a sok idióta, aki életében nem TARTOTT állatot, csak kics.szte a kertbe aztán jól van az úgy. 🤮
Igen, a macska bioegérfogó, ja, ki nem sz.ja le, ha átmegy rajta za autó, lesz másik... szánalmasak ezek a kommentek.
De szemet válaszok ezek
Sajnálom a kérdezőt
Az legelső macskánk olyan ragaszkodó volt (főleg a feleségemhez), hogy ha velünk valami történik és eltűnünk az életéből, nem hiszem, hogy valaha máshol megszokta volna, lehet, hogy hamarosan el is pusztult volna. Amikor elutaztunk, és mások jártak etetni, elbújt és nem ment enni, csak ha már elmentek. Amikor végre hazajöttünk szintén elbújt, azt hitte, az idegenek jönnek megint, és ahogy szólongattam, lassan, gyanakodva jött elő, majd szószerint a felismerés örörme öntötte el az ábrázatát, úgy szaladt oda hozzánk.
Egy másik macskánkat egyszer napokra elvittük anyósomékhoz (rájött a tüzelés, és meg kellett várni, hogy elmúljon, mielőtt ivartalanítják), jól elvolt ott, és amikor mentünk érte, nem nagyon érdekeltük.
Vannak olyan állatok, főleg kutyák, de szerintem macskák is, amik a gazdájukkal különlegesen szoros, akár telepatikus kapcsolatban vannak, Rupert Sheldrake parapszichológus kutató ilyen dolgokkal foglalkozik pl. a A Dog That Seems To Know When His Owner is Coming Home (A kutya, amely tudja, mikor jön haza a gazdája) című könyvében. És ott van Hachikó kutya esete, ami 9 éven át várta minden egyes nap a halott gazdáját a vasútállomáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!