Sajnos úgy alakult, hogy szétmentünk a párommal. Nála maradt a 2 macska, mert én nem tudom őket hova vinni. Nagyon hiányoznak...szerintetek keresnek ? Hiányzom nekik ? Nagyon aggódom, hogy valami bajuk lesz...
Gondolom az exed is szereti őket, azèrt is maradhattak nála. Mi bajuk lehetne?
Ha te voltál a kedvenc emberük, akkor keresnek, ha nem akkor nem. Fura lehet nekik hogy nem vagy ott, de megszokják. A másik gazdájuk megmaradt.
Nálunk a macskám imádott, és hiányolt, miután koliba mentem - otthoni cica volt, nem kimondottan saját, a családé, de általában én foglalkoztam velük legtöbbet. Mikor hazalátogattam első órákban ignorált, amiért "elhagytam", aztán bújt ugyanúgy, mint előtte.
Akik szerint te "csak konzervbontó" vagy, azok max. fényképről láttak macskát VAGY kibsszák a kertbe, aztán ennyit foglalkoznak vele.
Amúgy miért nem opció, a láthatás??? Mikor mi szétmentünk az exemmel, feltváltva felügyeltük a közös kutyát, ugyanis közös, mindkettőnket szeretett, arról nem ő tehet, hogy mi nem bírtuk ki egymással.
Láthatás…. Macskákról beszélünk, baxameg… Esetleg gyerektartást ne fizessen a kérdező a macskuszok után?
Komolyan, én is állatbarát vagyok, de ami újabban itt folyik, az nevetséges.
Nekünk az egyik macskánk imádja a férjemet és mikor nincs egész nap itthon, rendesen keresi. Mászkál a házban és vinnyog egy csomó ideig, naponta többször, hiába csinálok vele bármit. Ha hazajön, akkor meg boldogan betelepszik az ölébe és nem mozdul onnan. Velem egy másik cicánk csinálta ezt, ő már nem él sajnos. Szóval ennyit arról, hogy szarnak az emberre.
Kérdező, pár napig lehet téged is keresnek, ha sokat foglalkoztál velük és te voltál az, akihez közelebb álltak, de hamar tovább fognak lépni amúgy.
Én most munkahely váltás miatt kevesebbet vagyok otthon. Sajnos látom rajtuk, hogy nem tetszik nekik a dolog. Sokszor már az ablakból nyivákolnak. Mikor bemegyek, rendesen letámadnak. Rám másznak, ülnek/fekszenek és addig el sem hagynak, míg én magamtól nem távozom. Nagyon lelkisek tudnak lenni. Persze csak ha NORMÁLIS gazdájuk van, akinél NEM kertidísz vagy bio egérfogó. Családtagként kezelve az állatok hatalmas szeretetet tudnak adni. Már annak, aki meg is érdemli...
Kérdező, hidd el, ha szerettek ~ máspedig ez biztosan kölcsönös, akkor igenis hiányolnak és várnak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!