A férjem nem hajlandó megválni a macskától, pedig súlyosan allergiás rá a gyerekünk. Hogyan tovább?
A férjemnek van egy macskája, akit hozott magával kvázi a házasságunkba. Nekem ezzel nem is lenne bajom, egészen mostanáig. Úgy befulladt tőle a gyerek, hogy ki kellett hívni hozzá az ügyeletet (eddig is tudtunk erről, de ennyire súlyos rohama nem volt eddig). Én szeretem a cicát, de nekem ő is egyben az első háziállatom, többet meg közösen nem vállaltunk.
A probléma az, hogy nagyon összevesztünk most a macska témán, mert nekem nagyon úgy tűnik, nem hajlandó megválni tőle, én meg a fejéhez vágtam, hogy elválok és kivágom a macskával együtt, dühömben ezt mondtam, mert nagyon felhúzott. Pedig nyilván barátkozik a gondolattal, mert nincs más megoldás. Segítsetek légyszíves, nagyon elegem van már ebből.
Mikor volt kinn a mentő?
Ők mit mondtak?
Elvitték a gyereket onnan vagy a macskát?
"Pedig nyilván barátkozik a gondolattal"
Ez biztos?...
Normális apa minden megbeszélés nélkül az első diagnózisra túladott volna a macskán.
A gyerek életét kockáztatja.
Még mindig ott van a macska?
Fogd meg és vidd egy menhelyre.
Te mit tipródsz?!
Te is ugyanolyan hibás vagy, mint férjed. Ő egy önző, ostoba, felelőtlen idióta. Te meg a másik fele, hogy ahelyett, hogy a gyereked életét mentve kivágnád a macskát, itt rinyálsz.
4-es, te nem tudsz normálisan írni?? Ha azt nem tudsz ne írj egy betűt sem, nem az okos oltogatásodra van szükség!
A gyermek háziorvosi ügyelet jött ki, kórházba vinni nem kellett.
Szerintetek melyik menhely vesz be egy macskát mostanában? Mindenkinek csak a cuki kismacska kell. Ez a macska még csak kinézetre is tök átlagos!
Létezik allergia elleni gyógyszer, tessék feliratni, mert a gyerek BÁRHOL!!! találkozhat macskával, akár egy osztálytársnál is.
ALAP, hogy legyen nála gyógyszer, nem opcionális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!