Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nyakörv macskára hasznos vagy...

Nyakörv macskára hasznos vagy veszélyes?

Figyelt kérdés
Arra gondolok ha felakad valamiben például. Régen az alsó állkapcsa akadt bele egyik cicánknak. Van valami haszna?

2023. nov. 21. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már kutyán sem szeretem a folytonos nyakörvviselést, avval kapcsolatban is már hallottam történeteket. Ha kinti cica, akkor szerintem veszélyes, én nem raknák rá. Mondjuk ha normálisan van felrakva, akkor szerintem a macska saját alsó állkapcsa nem akad meg benne azért, szerintem az akkor van, ha nagyon lazán raktad fel. Viszont én úgy vagyok vele, hogy nem tudod hol csatangol a macska, az ördög sosem alszik, mi van ha valahogy még is beleakad valamibe.
2023. nov. 22. 11:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyakörvet nem adnék rá. Veszélyes. De hámot adnék rá, ami lejjebb van mint a nyakörv, ha együtt mentek sétálni. a hámot ugy feladni, hogy a fejecskéjét ne tudja kidugni.
2023. nov. 22. 19:14
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
Nézd meg az 1 bike 1 world sorozatot a YT_on. 4 éve megy. Cicus hámmal, nyakörvvel, gazdival megy.
2023. nov. 22. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Csengőt NEM teszünk a macska nyakörvére! Állatkínzás, és ha akarja, attól még simán elkapja a madarat.

Kinti macskára pedig nyakörvet sem, mert rosszul teszed fel, és felakadhat valamire.

Ott a chip, meg az állotrvosi kiskönyv, abból tudják, hogy a tiéd.

2023. nov. 24. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!