Nyakörv macskára hasznos vagy veszélyes?
Figyelt kérdés
Arra gondolok ha felakad valamiben például. Régen az alsó állkapcsa akadt bele egyik cicánknak. Van valami haszna?2023. nov. 21. 22:52
11/14 anonim válasza:
Én már kutyán sem szeretem a folytonos nyakörvviselést, avval kapcsolatban is már hallottam történeteket. Ha kinti cica, akkor szerintem veszélyes, én nem raknák rá. Mondjuk ha normálisan van felrakva, akkor szerintem a macska saját alsó állkapcsa nem akad meg benne azért, szerintem az akkor van, ha nagyon lazán raktad fel. Viszont én úgy vagyok vele, hogy nem tudod hol csatangol a macska, az ördög sosem alszik, mi van ha valahogy még is beleakad valamibe.
12/14 anonim válasza:
Nyakörvet nem adnék rá. Veszélyes. De hámot adnék rá, ami lejjebb van mint a nyakörv, ha együtt mentek sétálni. a hámot ugy feladni, hogy a fejecskéjét ne tudja kidugni.
13/14 anonim válasza:
Nézd meg az 1 bike 1 world sorozatot a YT_on. 4 éve megy. Cicus hámmal, nyakörvvel, gazdival megy.
14/14 anonim válasza:
Csengőt NEM teszünk a macska nyakörvére! Állatkínzás, és ha akarja, attól még simán elkapja a madarat.
Kinti macskára pedig nyakörvet sem, mert rosszul teszed fel, és felakadhat valamire.
Ott a chip, meg az állotrvosi kiskönyv, abból tudják, hogy a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!