A sérv vagy az altatás veszélyesebb egy macskára? Ma viszem műtétre az enyémet viszont eléggé félek, mert mégegyszer nem bírnám ki, ha altatásból felkelve halna meg a szobámban a macskám.
Én akkor másik orvoshoz vinném a helyedben. Ma már nem is hallani olyanról aki képes alvó állatot kiadni. Először felébresztik, és úgy adják ki őket.
Meg kell műteni, nem szabad hagyni hogy szenvedjen a sérvvel, de normális orvoshoz vinném.
Normális helyen mindenképp felkeltik mielőtt kiadják, ez a protokoll.
Nyilván nem úgy kell elképzelni hogy olyan mint volt. Szédeleg, flashelget, egész nap mellette kell még lenni mert nem tiszta még az agya, de ébren van.
El sem hoznám amíg nem ébresztik fel és nem hajlandóak megbizonyosodni róla hogy rendben van.
Tudok olyan helyről sajnos ahol nem keltik fel.
Valszeg a kérdező orvosa is ilyen, mint írta, volt már olyan hogy hazavitte a macskáját, várta hogy felébredjen, de meghalt.
Tuti nem mennék többé abba a rendelőbe, keresnék másikat.
Ha a sérv kizáródik, abba belehal.
Vidd másik orvoshoz. Én úgy kaptam vissza a cicámat műtét után, hogy felébredt, stabil volt az állapota, bár kicsit kótyagos volt még. Nem normális, ha kiadják ébredés előtt
Hát végül meglett műtve ami jó mert elég gáz volt a sérven túl bent a helyzet. Plusz kövér volt a macska pedig én nem hízlalom és elég korrekt tápot kap.
Most remélem felkel és nem lesz komoly gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!