Panelban lakom. Bemerjek vállalni egy cicát?
Szerintem nyugodtan, mi kertesben lakunk, de a macskák bentiek, gondolom egy panelben is ugyanilyen jól ellennének.
Egyébként nekem 9 éves az idősebb macskám, egy 2 éves van mellette, soha egyikük sem pisilt vagy kakilt az almon kívül máshová. Persze ez nem jelenti, hogy a tied se fog, csak mondom, hogy ilyen is van, 9 év alatt egy baleset sem volt.
Ami a bútorok tönkretételét illeti... igen, ez benne van. A kanapé műbőr része kuka (kövi kanapé levehető huzatú szövet lesz), a függönyök is cserések. De egyébként mást nem tett tönkre ő sem.
Ételt egész egyszerűen ne hagyj elöl, ez annyira nem bonyolult dolog :D Az alom nem büdös, ha minden nap takarítod, legalábbis a fedett macskawc nem, én azt ajánlom, nekünk nagyon bevált.
Macskaszőr... Nos, igen, meglepő módon ahol macska van, ott a szőrével is találkozik az ember. Van ilyen praktikus szösztelenítő henger, azzal végigmegyek a ruhámon, mielőtt elindulok otthonról és máris nem vagyok macskaszőrös 🤷♀️
Egyébként a rongálás nagy részét is ki tudod küszöbölni ha nem kiscicát fogadsz örökbe, hanem felnőttet. Bár a kanapéba lehet, hogy ő is beleakasztja a karmait.
Elképesztően jó móka,mikor hajnal kettőkor belehugyozik a konnektorba-ne kérdezzétek hogy csinálta,nem láttam-óriási csattanás,égett szag,áram nincs...
két óra múlva mennem kellene dolgozni,ehelyett zseblámpa/csavarhúzó keresés,dugaljt szétszedni,kitakarítani,újra van áram-majd egész nap idegeskedni a meló helyen,felgyújtja e a lakást mire hazaérek...
Simán, az enyém nem kapart szét semmit, bár van kaparófája, és miután meglett minden oltása, vittem ki a természetbe is, ott élje ki a kaparós hajlamait.
Matracvédő ALAP! - 3-as, embereknél is, ugyanis a nők néha átáznak. Na AZ még annyira sem jön ki a matracból, mint egy macskapisi :D
Egyébként az enyém elég nyugis, persze van amikor megkergül, de az totál időszakos :), és elviselhető.
Ha nagyon zavar, mert teljesen lüke, akkor átviszem a játszószobába, ott kedvére rohangálhat, mászhat, kaparhat (és nem a lábam lesz csupa seb ;) ).
Majd megunja.
Én az enyémet kiraktam az ágyamból, nem túl kedvesen,ugyanígy a legelején
Azóta jobban szerette anyumat 🙂 hozzám már csak akkor jött be újra,amikor már nagyon beteg volt és én aludtam anya helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!