Panelban lakom. Bemerjek vállalni egy cicát?
Ne.Oda fog pisilni/kakálni ahova ép akar,hiába lesz alomtálca.
Szétszedi a kárpitokat.
Beleeszik az elöl hagyott ételbe.
Folyamatosan macskaszőrös lesz minden ruhád.
Egyébként macskapárti vagyok,volt panelben macskám-soha többet.Meg,ha esetleg déli fekvésű a lakás,nyáron elviselhetetlen lesz a macskapisi szag.
18 évig volt egy lány cicánk panelben, ivartalanítva lett, nem volt soha büdös a lakás miatta.
A tapétát kölyökként néhol lekaparta,de ezt hamar megunta. Többnyire evett,ivott,sétált néha a lépcsőházban, aztán aludt 🥰😻
Soha nem mászott konyhaasztalra.
Az utolsó hónapjaiban,amikor már nagyon beteg volt, előfordult gyakran,hogy nem az alomba wczett. Egészséges cica ilyet nem csinál,ha tiszta az alom.
A szőrét annyira nem hullatta,de tény,hogy nem lehetett teljesen felporszívózni a padlószőnyeget. De a tesóméké sokkal jobban,ez szerintem fajtánként, egyedenként változó -bár mindkettő be
"házi macska" volt.
Ha úgy döntesz,hogy bevállalod, mindenképpen ivartalanítsd,hogy ne szenvedjetek a tüzelése miatt.
De qurva jó,ebben az országban mindenkinek tökéletes,emberszerű macskája van-csak nekem volt macska természetű macskám.
2-es vagyok.Javaslom,vedd komolyan amiket írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!